23948sdkhjf
Del siden

Idealcombi A/S

Dansk vinduesproduktion
Idealcombi er Danmarks største vinduesproducent med dansk udviklede og danskproducerede energi vinduer og døre i høj kvalitet. Virksomheden er familieejet og drives i dag af sønnerne Martin og Mikael Søgaard. Idealcombi er grundlagt i 1973 i Hurup Thy.

Missionen er klar: at være fyrtårnet i dansk vinduesindustri, der bevarer danske arbejdspladser, producerer med respekt for naturen i en innovativ og selvstændig virksomhed.

Idealcombi's forretningskoncept er at udvikle, producere og sælge et bredt sortiment af vinduer og døre af høj kvalitet i træ og kombineret træ-aluminium.

Vi afsætter vores produkter til det professionelle marked, og vi udvikler vinduer og døre til alle typer byggerier. Fokusområderne er etagebyggeri, kontor- og erhvervsbyggeri, boligbyggeri og etplanshuse i såvel segmentet nybyggeri som renovering.

Idealcombi er ordreproducerende, og vi fremstiller individuelle løsninger efter vores kunders ønsker. Samarbejdet med vores kunder baseres på dialog, rådgivning og service.

Salgsafdelinger og Idealhusene
Hovedkontor, produktion og Salg Vest / Idealhuset Hurup er placeret i Hurup, Nordjylland, mens Salg Øst / Idealhuset København og Marketing er placeret i Hvidovre. Salg Aarhus / Idealhuset Aarhus er placeret i Tilst ved Aarhus.

Alle tre Idealhuse er store flotte showrooms, der viser et stort og repræsentativt udsnit af alle seks produktserier, hvor kunder og slultbrugere har mulighed for at åbne, lukke, se og føle design og funktion på vinduer og døre.

Eksport
På eksportmarkedet er vi repræsenteret med en afdeling i London, og salgsagenter på marked norge, Irland og Island.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780
600
ISO 9000:2000, ISO 9001, ISO 9001:2008, ISO 14001, CE, DVV, FSC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.33