23948sdkhjf

Tænk faldsikring ind i arbejdssituationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

I Stennevad er de eksperter i at installere og udvikle faldsikring til industrien, når der er risiko for et fald ved en given arbejdsopgave.

Der har aldrig været større fokus på arbejdssikkerhed end de seneste år. Det skal være skudsikkert at udføre sit arbejde også når du og kollegerne skal op i højden til hverdag. Når I står i en potentiel farlig arbejdssituation, tænker I ikke nødvendigvis på faldsikring. I tænker på at løse opgaven nemt og hurtigt. Det kan blive en kostbar tidsbesparelse. Der kan i værste fald ske dødsulykker på arbejdspladsen.

Når det handler om at sikre mod fald fra højden, så handler det om meget mere end arbejde på tage og høje konstruktioner. Det handler om rutinejobs på maskiner, i produktionshaller, fra stiger og meget, meget mere. I Stennevad er de eksperter i at se faldsikringsløsninger til ethvert tænkeligt scenarie. Ekspertisen kommer fra mange års erfaring med projektering, montering og eftersyn af fast og midlertidigt installeret faldsikringsudstyr.

Det skal ikke være forbundet med bøvl og ubehag, når du og kollegerne skal sikres. Og her er Stennevad gode til at grave en fornuftig konfiguration frem til næsten alle behov. Hvad enten det drejer sig om wiresystemer eller stive skinner - sågar hæve-sænke løsninger. Mulighederne er uendelige, når I samarbejder med Stennevad og deres partner Fallprotec

Det har taget over ti år at nå dertil i dag. Men nu kan Stennevad med sikkerhed redde dit og kollegernes liv. Faldsikring skal ikke hastes igennem. Brugere skal tage sig tid til udvælgelse og rådgivning. Så undgår virksomheden nemmest at installere et faldsikringssystem, der ikke bliver brugt eller i værste fald ikke løser opgaven fornuftigt og sikkert nok.

Stennevad er klar til at tage dialogen i dag, så du og dit firma kan sikre ansatte med arbejdsopgaver på steder, hvor de er i risiko for at falde ned og komme til skade.

Den installerede faldsikring til industrien er kommet for at blive og du kan få endnu mere info på Stennevads hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157