23948sdkhjf
Del siden

Stennevad

Stennevad er leverandør af personlige værnemidler, såsom faldsikring, sikkerhedssko, handsker, åndedrætsværn, svejseskærme og arbejdstøj mv. Dertil kommer, at vi udbyder kurser.

Kundetilfredshed er afgørende for Stennevad. Derfor bygger vi vores forretning på gensidig tillid og vi lægger stor vægt på at vejlede vores kunder, så de anvender netop det produkt, der opfylder deres specifikke behov.

Vi tager ansvar for vores produkter, produktvejledning, service samt vores kurser. Vi er mere end blot en leverandør. Vi er vores kunders stabile, troværdige og langsigtede partner, hvad angår personlige værnemidler. Dette bygger på konstant udveksling af viden og erfaring med kunder og leverandører.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de enkelte produkter.

Hos Stennevad lægger vi vægt på at være tæt på vores kunder med hurtig og sikker levering. Vi har uddannet og kompetent personale, der står til rådighed så snart en opgave skal løses.

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at betjene dig. De har alle været ansat i mere end 10 år og besidder stor erfaring. Eventuelle spørgsmål om produkterne, deres anvendelse og dokumentationen herfor, kan hurtigt besvares af enten dem eller vores kompetente konsulenter.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249
21
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297