23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BAYO.S Skruefundamenter er nomineret til 2 klimapriser

BAYO.S Skruefundamenter bliver en del af et meget kompetent og stærkt opløbsfelt, når uddeling af årets klimapriser finder sted på Byggeri'20 i marts måned.

BAYO.S Skruefundamenter er 1 ud af 5 virksomheder, som er nomineret i kategorien Byggeriets Klimapris samt 1 ud af 5 virksomheder, der er nomineret i kategorien Byggeriets Arbejdsmiljøpris.

Nomineringen er begrundet i, at BAYO.S Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning/ombygning. Stålskruerne skues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Enkelt hurtigt og vibrationsfrit. Skader på de omkringliggende bygninger, reetablering samt grundvandssænkning undgås. BAYO.S er ISO-certificerede, CE-mærkede, produceret i EU, godkendte til byggeri i EU, understøtter BR 18 samt akkrediteret til at overholde BR Eurocode 7.

Bag Byggeriets Klimapriser står Brancheforeningen Danske Byggecentre, som med de fire priser ønsker at sætte fokus på og fremme udviklingen af byggevarer med bedre klimamæssige egenskaber. Derfor er klima set i et bredere perspektiv den røde tråd i de nominerede produkter.

BAYO.S Skruefundamenter er glade og stolte over nomineringen og ser spændt frem udnævnelsen af de endelige vindere. Prisoverrækkelsen finder sted på BYGGERI´20 messen onsdag d. 11. marts 2020.

 BAYO.S Skruefundamenter er på standnr. A-1932 på BYGGERI´20. 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.062