23948sdkhjf

Gør livet og arbejdet på byggepladsen nemmere og produktiv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Livet på byggepladsen kan være en hård tilværelse, især hvis det strækker sig over en længere periode.

Det er en kompliceret arbejdsopgave, der har mange forskellige led, aspekter og personer, hvilket også gør det nemmere at rende en i diverse problemer.

Du kan undgå disse problemer – og gøre arbejdet nemmere og mere produktivt – hvis du tager de rigtige forholdsregler, inden du/I går i gang med arbejdet. Hvad disse forholdsregler kan være, kan du læse mere om herunder.

Her kan du gøre byggepladsen nemmere for dig og kollegaerne
Det kommer selvfølgelig lidt an på byggepladsens formål og projektets aspekter, men disse overvejelser bør alle byggepladser i hvert fald tænke over:

- Hvis byggeprojektet strækker sig over lang tid, kan det kræve opholdssteder og samlingssteder, hvis projektet skal klares til tiden og ordnes ordentligt. Moderne mandskabsvogne til byggepladsen kan være med til at sørge for netop dette. Mandskabsvogne beskytter kollegaerne over for vind og vejr, og de skaber et sted, hvor folk kan mødes og diskutere projektet. Enhver større byggeplads bør have en mandskabsvogn til at stå, da det gør hele projektet nemmere.

- Planlæg detaljeret og ordentligt. Planlægningen er næsten det vigtigste i hele processen. Med en god plan kan byggeprojektet ordnes hurtigst og bedst. Planen bør også indeholde overvejelser over, hvad der skal ske, hvis noget f.eks. går galt, så I hurtigt kan løse problemet og komme videre.

- Skaf alt grej (eller aftaler omkring grejet) inden projektet starter. Det kan stoppe hele projektet, hvis I skal bruge en gravemaskine, men ikke har styr på, at den skal være på byggepladsen lige præcis, når I skal bruge den. Dette gælder for alle former for grej, I kommer til at bruge.

- Sørg for at indrette byggepladsen, så arbejdet er opdelt og kan udføres bedst muligt. Hav f.eks. opgaveområder med relation til hinanden ved siden af hinanden på byggepladsen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125