23948sdkhjf

Gammel kending tilbage hos Henning Mortensen a/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Som nyuddannet elinstallatør var Kent Virring Sørensen for mere end 10 år siden ansat som overmontør hos Henning Mortensen a/s. Nu er han tilbage som projektchef i elafdelingen.

Det var et kendt ansigt, der den 1/12-2019 blev budt velkommen som ny projektchef hos Henning Mortensen a/s. Efter 12 år i rådgivningsbranchen er Kent Virring Sørensen vendt tilbage til teknikentreprenørens elafdeling i Silkeborg. Her ser han frem til igen at prøve kræfter på den anden side af skrivebordet i den udførende del af byggeriet.

Samme virksomhed men meget anderledes
»Jeg har jo været ansat i firmaet før. Desuden har vi flere gange i mine år som rådgiver samarbejdet på projekter. Så begge parter ved nogenlunde, hvad vi går ind til«, siger Kent Virring Sørensen om igen at skulle være en del af Henning Mortensen a/s.

Kent Virring Sørensen fortsætter:

»Når det er sagt, så er der sket rigtig meget, siden jeg var ansat sidst. Dengang var vi vel omkring 20 mand i elafdelingen. Nu er der mere end 100, og Henning Mortensen a/s har udviklet sig til at være et teknikhus med både vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag«.

De store projekter trækker
Hos Henning Mortensen a/s er der i fuld gang i en række teknikentrepriser rundt omkring i landet. Desuden hersker der øjeblikket stor travlhed med både prækvalifikationer og tilbud.

»Jeg har blandt andet fulgt med i byggeriet af den nye tekniske skole i Silkeborg samt opførelsen af Silkeborgs nye vartegn, Papirtårnet, hvor Henning Mortensen a/s står i spidsen for teknikentrepriserne. Det er projekter som dem, jeg ser frem til at være en del af i tæt samarbejde med projektdirektør Morten Dam Sørensen, de øvrige ledere og de mange dygtige medarbejdere«, siger Kent Virring Sørensen.

Fokus på optimering
I sit nye virke som projektchef kommer han til at beskæftige sig med alle byggeriets faser – lige fra tilbud over projektering til udførelse.

»I kraft af min rådgiverbaggrund får jeg blandt andet en væsentlig rolle i forhold til fejlretning og optimering af projekter i udbudsfasen«, fortæller Kent Virring Sørensen.

Desuden kommer Kent til at stille skarpt på indsatser, der justerer de interne processer og baner vejen for endnu mere vellykkede teknikentrepriser. Her forventer Kent Virring Sørensen, at hans solide viden om best practice fra rådgivningsbranchen kan sættes i spil.

Kent Virring Sørensen er oprindeligt uddannet elinstallatør og kommer fra stillinger hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og senest AFRY (tidligere ÅF).

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.14