23948sdkhjf

Læs hvorfor LIPAC kom til Riwal for at modtage undervisning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riwal Danmark A/S

Riwal har for nyligt opkøbt den svenske liftkoncern, Lipac, som har mange års erfaring indenfor udlejning - og salg - af lifte i Sverige. Nu kommer de til Odense for at blive undervist.

RIWAL VÆGTER SIKKERHED HØJST 

Alle - uanset ens funktion i virksomheden - skal gennemgå og gennemføre et heldagskursus i IPAF kategorierne 3A og 3B. 

IPAF er certifikateret som beviser, at du kender og behersker reglerne indenfor sikkerhed på byggepladser. 

På billedet ses LIPAC, en svensk liftkoncern som Riwal opkøbte i år (2019), som var kommet til Odense for at gennemgøre to-dages kurser i IPAF-kategorierne. 

Vi anbefaler at alle der arbejder med lifte får et IPAF-certifikat. 

 

IPAF-TRÆNING TIL OPERATØRER 

Som de første i Danmark står Riwal klar med et IPAF kursus til at uddanne danske og udenlandske operatører af lifte. Herunder vil man blive undervist i brugen af lifte, både: saxlifte, bomlifte og lastbilslifte.

IPAF står for ’International Powered Access Federation', og er en brancheorganisation der, som nævnt, underviser operatører af lifte. Dette træningsprogram vil skabe en øget sikkerhed på en arbejdsplads og samtidig sikre en bedre, og mere effektiv, og korrekt brug af en lift. 

IPAF kurserne består af en todelt prøve.

Den todelte prøve indebærer en teoretisk og en praktisk prøve, som man skal bestå.

Når man kommer ud på den anden side, og har bestået sin prøve, så vil man modtage et kursus-certifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide.

Når du har modtaget dit PAL-kort, så vil dette være gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier af kurset, som der er bestået. 

Hos Riwal er vi stolte over at kunne tilbyde dette til det danske arbejdsmarked, da sikkerhed bør og skal komme i første række. Med et IPAF lift-kursus er du og dine medarbejdere godt dækket ind. 

 

UNDERVISNING TIL DANSK- OG ENGELSKSPROGET

Der er fortsat stigende krav til, at operatører af lifte er IPAF-certificeret. Især hvis man som operatør arbejder på tværs af landegrænser, er det helt centralt, at man besidder et gyldigt PAL-kort. 

Derfor kan man hos Riwal nøjes med at uddanne sig inden for de kategorier, man mener er relevant for det arbejde, man til daglig udfører. På denne måde opfylder vi behovet for den enkelte, men også de behov som eventuelle projekter kræver. 

Hos Riwal underviser vi i følgende kategorier:  

  •  Kategori 1b
     - Kursus i sikker brug af lastbil-lifte.
  •  Kategori 3a
    - Kursus i sikker brug af saxlifte.
  •  Kategori 3b
    - Kursus i sikker brug af bomlifte.

Diverse IPAF kategorier:

- Sikkerhedskursus for byggeledere, H, PAV, IAD og LOAD

 Alle kategorier bliver undervist på både engelsk og dansk, så der er mulighed for internationale virksomheder at deltage også. 

Gennem de min. 7,5 timer, som er varigheden for hvert kursus, vil deltagerne blive introduceret for brug af maskinerne samt sikkerhed under de valgte kategorier, så man går derfra med bred faglig viden om de lifte, man anvender. 

Se video om IPAF-certificeringerne ved at trykke på linket. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riwal Danmark A/S

P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Danmark
Riwal Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141