23948sdkhjf

Midtjysk Albyg støtter Team Rynkeby 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Når Nordens største velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby, cykler til Paris i sommeren 2020 bliver det med hjælp fra Midtjysk Albyg A/S.

Vi støtter nemlig op om Morten "Aubo" Pedersen som cykler på Team Rynkeby Midt-Vest. Morten er indehaver af AUBO Køkken & Bad i Aulum, og udover at være næsten naboer i Aulum, er AUBO også en af Midtjysk Albyg’s gode kunder og samarbejdspartnere.

Et godt formål
Midtjysk Albyg har valgt at støtte op om Morten og Team Rynkeby med et SØLV-sponsorat, da vi synes det er et virkeligt godt projekt med et fantastisk formål.

Held & lykke
Vi ønsker Morten HELD & LYKKE, og glæder os til at følge ham og hele Team Rynkeby 2020 på turen til Paris som starter den 4. juli 2020, og den 11. juli lander holdet i Paris.

Læs mere om Team Rynkeby og turen her!

_________________________________________________________________________________

TEAM RYNKEBY
Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.
I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.
_________________________________________________________________________________ 

AUBO Køkken & Bad
AUBO Køkken & Bad i Aulum er AUBOs største danske forhandler med hele 1.200 m2 showroom indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe. Hos AUBO i Aulum står vi altid klar med professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye køkken, bad, bryggers og garderobe. Hos os finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe, og der er mange gode grunde til at vælge netop AUBO i Aulum som din køkkenforhandler.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Midtjysk Albyg A/S

Industrivej 20
7490 Aulum
Danmark
Midtjysk Albyg A/S

Send til en kollega

0.094