23948sdkhjf

Tid for den nye kuglehane 546 Pro - originalen er lige blevet bedre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

Med kuglehane 546 Pro relancerer GF en gennemprøvet klassiker. Med det fleksible design kan den nyudviklede ventil hurtigt tilpasses skiftende krav - uden at afbryde produktionen. Kuglehanen er perfekt til eftermontering på eksisterende rørsystemer.

 

15 år succes fortsætter
I mere end 15 år er kuglehane 546 fra GF  blevet værdsat på tværs af alle industrier for sin høje pålidelighed, fleksibilitet og holdbarhed. Uanset om det er enkle vandrørssystemer eller komplekse kemisk-farmaceutiske processer - er kuglehane type 546 etableret som den tekniske standard over hele verden og har modtaget et stort antal vigtige godkendelser.

Med 546 Pro har GF nu udviklet en platform, der allerede nu imødekommer fremtidige krav. Thomas Küssner, produktchef for kuglehane 546 Pro, fremhæver først og fremmest den kundeorienterede forbedring af modellen: "Med 546 Pro fortsætter vi problemfrit succeshistorien med kuglehanen type 546. I den fortsatte udvikling af kuglehanen, har vi indarbejdet nye kundekrav uden at gå på kompromis med kvalitet eller pålidelighed. "

Opgradering uden afbrydelse
Med den nye model 546 Pro har GF  lykkedes med at gøre udskiftningen og eftermontering af ventiler i rørsystemer endnu mere økonomisk og effektiv. Den nye kuglehane er af særlig interesse for virksomheder, der lægger stor vægt på uafbrudte produktionsprocesser under drift og samtidig ønsker at gøre rørsystemet velegnet til fremtidige krav. Frem for alt sikrer den modulopbyggede platformsdesign nemme og fleksible tilpasninger til ethvert krav.

Dette gør det muligt for 546 Pro at blive eftermonteret med tilbehør og aktuatorer uden at afbryde produktionen og dermed spare dyre afbrydelser. Med kuglehane 546 Pro er det ikke længere nødvendigt med dyrt og tidskrævende  montagearebjde fra specialister, da byggemålene er uændrede.  Når man arbejder med aggressive medier - som dem, der findes i kemiske, farmaceutiske eller fødevareindustrien - reducerer denne tilgang til tingene signifikant sikkerhedsrisici.

Takket være et specielt forudbestemt brudpunkt ved kuglehanens spindel, kan defekte ventiler udskiftes og eftermonteres under drift inden for få minutter. Når en automatiseret ventil er udsat for slitage, er det ikke længere nødvendigt at fjerne hele kuglehanen eller udføre en tidskrævende lækage-test. Takket være den enkle udskiftning uden længdeændringer på rørsystemet kræves der heller ikke længere nye beregninger og dyre installationsarbejder af specialister. Desuden er indsatsen for opdatering af tekniske dokumenter klart reduceret takket være den høje kompatibilitet.

Klar til den digitale fremtid
Den nye kuglehane 546 Pro med eftermonterbar elektrisk tilbagemelder er ideel til virksomheder, der ønsker at forberede deres drift trin for trin til den digitale fremtid. Hvis man ønsker information om ventilens position åben/lukke monteres tilbagemelderen med LED visning nemt og enkelt via en snap-on samling. På denne måde er det muligt at integrere kuglevhanen problemfrit i den interne processtyringsteknologi. Takket være dets kompakte design og enkle montering kan den elektriske tilbagemelder nemt monteres hvor der er begrænset plads. En unik QR-kode på ventilen er endnu en innovativ detalje og giver adgang til alle relevante komponentoplysninger.

Kuglehanen kan betjenes manuelt, pneumatisk eller elektrisk. På denne måde kan virksomhederne alt efter behov beslutte, om kuglehanen skal betjenes helt automatisk via en elektrisk aktuator, via en pneumatisk aktuator eller på den klassiske manuelle måde.

I mange brancher er den uafbrudte drift af rørsystemer en absolut forudsætning for en problemfri produktionsproces. Ventiler i rørledninger betragtes som sikkerhedsrelevante komponenter, da ukorrekt anvendelse eller sabotage kan have vidtrækkende konsekvenser. Sikkerhedsemnet var derfor også et fokuspunkt for den fortsatte udvikling af kuglehanen. Produktchef Thomas Küssner forklarer to-trins sikkerhedsforanstaltningerne: "Håndtaget på kuglehane 546 Pro har dobbelt sikkerhed i forhold til sin forgænger: På den ene side er ventilen beskyttet mod utilsigtet aktivering ved at man trykker låsringen ned. Yderemere er det også nemt herefter at montere en hænglås på kuglehanen. Dette er standard på alle 546 Pro kuglehaner". 

Med kuglehanen 546 Pro fokuserer GF mod en bred vifte af industrier:

  • kemisk produktion
  • industriel produktion
  • overfladebehandling
  • halvlederindustrien
  • kommunal vandbehandling
  • drikkevandsbehandling
  • energiteknologi.

For mere information se vores microsite på www.546.gfps.com.

Du kan også finde kuglehanerne i vores onlinekatalog.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126