23948sdkhjf

Sidste stykke ny motorvej i Danmark i meget lang tid...

| Medlemsnyhed | Indrykket af M.J. Eriksson A/S

Transportminister Benny Engelbrecht og elever fra den lokale Nr. Jernløse Skole indviede i går 2. etape af Kalundborgmotorvejen, som strækker sig 6,5 kilometer fra Kvanløse i øst til lidt efter Dramstrup i vest.

Både viceborgmester John Harpøth fra Holbæk Kommune og borgmester Martin Damm fra Kalundborg Kommune glædede sig over den nyåbnede strækning, men undlod ikke, i deres taler, at gøre opmærksom på, at Kalundborgmotorvejen fortsat mangler at nå helt frem til byen, som vejen ellers er opkald efter.

Det er regeringen opmærksom på, slog transportministeren fast i sin tale til de mange mennesker, der var mødt frem til indvielsen.

”Jeg ved, hvor meget en samlet motorvejsstrækning til Kalundborg betyder for hele Nordvestsjælland, og det er et spørgsmål, vi skal drøfte, når vi skal forhandle om en ny plan for den danske transportinfrastruktur,” sagde Benny Engelbrecht.

Linjeføringen af resten af en fremtidig motorvejsstrækning fra Dramstrup til Kalundborg er undersøgt og fastlagt, men er endnu ikke vedtaget ved anlægslov.

M.J. Eriksson har med Sweco som rådgiver udført 2. etape af Kalundborgmotorvejen i totalentreprise for Vejdirektoratet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M.J. Eriksson A/S

Gammel Køge Landevej 773
2660 Brøndby Strand
Danmark
M.J. Eriksson A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109