23948sdkhjf

Ny salgschef i NTI: ”Mit vigtigste fokus er at hjælpe din virksomhed på jeres digitale rejse”

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

13 års erfaring med rådgivning og implementering af software. Stort kendskab til industrien fra bl.a. Berendsen Fluid Power. Stor indsigt i NTI’s forretning og løsninger på AEC-området. Velkommen til ny salgschef i industriteamet, Jesper Lynnerup.

Fremtiden er digital; en udvikling der vil ændre måden, din virksomhed arbejder på.

Netop dette er også fokusområdet for vores nye salgschef inden for industrien, Jesper Lynnerup: At hjælpe dig på den digitale rejse ved at levere skræddersyede og innovative softwareløsninger i tæt samarbejde mellem din virksomhed og NTI.

Det vigtigste for mig er at understøtte og hjælpe din virksomhed, og give jer indblik i, hvordan I kan gøre jeres arbejde lettere – ikke det modsatte”, uddyber Jesper.

For digitalisering er vital faktor i dag for at din virksomhed kan vækste og skabe innovative produkter og løsninger – og i det hele taget opretholde et konkurrencedygtigt fundament i en verden under konstant forandring.

Vi løfter din virksomhed til nye højder
13 års erfaring med rådgivning og implementering af software. Stort kendskab til industrien fra bl.a. Berendsen Fluid Power. Stor indsigt i NTI’s forretning og løsninger på AEC-området efter fem års ansættelse fra 2013 til foråret 2019.

Det er blot nogle af de kernekompetencer, Jesper viderebringer i sit arbejde med henblik på at løfte din virksomhed til nye højder. Og netop hans solide erfaring inden for AEC-området er en stærk force, da vi i dag oplever et øget sammenspil mellem industri og byggeri.

Spørg dig selv: Hvor langt er din virksomhed med at digitalisere?
Ifølge Jesper er ovenstående et spørgsmål, alle virksomheder med fordel kan stille sig selv. Men hvordan kommer din virksomhed i gang med at skabe en digital transformation? Og hvilke områder skal I have fokus på?

Her kan du med fordel tage udgangspunkt i Autodesks fem søjler, som de benytter i deres løsningsstrategi til at beskrive begrebet ”The Future of Making Things”. Dem kan du læse mere om i artiklen her.

Du er også altid velkommen til at kontakte Jesper på jly@nti.dk, hvis du mangler inspiration til, hvordan din virksomhed kan øge jeres digitale indsats med udgangspunkt i jeres muligheder med bl.a. Inventor, Vault, Plant 3D, NTI TOOLS og vores andre løsninger målrettet industrien. Derudover kan du også møde ham på Industri & Design Forum, som afholdes d. 5. og 6. november i henholdsvis Roskilde og Horsens.

I NTI er vi også glade for at have Jesper tilbage. ”Vi ser frem til et godt samarbejde med Jesper. Med hans solide erfaring og indsigt i vores forretningsområder, bliver han en dygtig sparringspartner for dig og din virksomhed”, slutter MFG-chef Jesper Stærmose.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.156