23948sdkhjf

GROHEs armaturer i designserien Atrio – et ikon for elegance og præcision

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

De fleste drømmer om en smuk og skøn fremtid. Det får man med GROHEs armaturer fra designserien Atrio som emmer af æstetik, simplicitet og skønhed.

Serien præsenterer forbrugeren for designarmaturer med det ypperste og mest overdådige design. Derfor er den kronen på værket blandt GROHEs armaturer.
Atrio-armaturerne er designet med øje for et nutidigt og moderne udtryk der bringer elegancen til et helt særligt niveau. Til at opnå dette suveræne eleganceniveau, bærer armaturet en slank krop med cirkulære former der både fremhæver armaturets forbindelse til cirklen, et af de mest elementære symboler i geometrien, samtidigt med, at det er en visuel metafor for fuldkommenhed og evighed. Med samme diameter fra top til bund, står armaturkroppen skarpt og æstetisk og troner ud over kanten af håndvasken med sin imponerende skønhed.
Atrio giver arkitekten, indretningsdesigneren samt forbrugeren, et rigtigt lækkert badeværelseselement at arbejde med. Designseriens runde former forenet med dets klassiske og minimalistiske stil, gør Atrio til et ikon for elegance og præcision.

Gå en smuk fremtid i møde
Skønheden i Atrios designudtryk er ikonisk på den måde, at det er fremstillet til at være ligeså mindeværdigt om 10 år, som det er i dag. Ydermere er designet, til trods for sin klassiske karakter, tidløst, hvilket gør det til et armatur der vil være pragtfuld og smukt i en evighed.
Atrio-seriens armaturer tilfører rigtigt meget værdi til badeværelset, da det med Atrio bliver mere tilfredsstillende at vaske hænder, sjovere at børste tænder og mere nydelsesfuldt at tage karbad. I sin mest simple forstand giver det en højere livsnydelse at tilbringe tid i badeværelset, blandt så flot et badeværelseselement.
Hos GROHE kan der både fås armaturer fra Atrio-serien til håndvask og badekar, til badekarret både vægmonterede samt gulvstående modeller.
Gå en smuk fremtid i møde og forøg livsnydelsen med armaturer fra GROHEs designserie, Atrio.

Se mere om den smukke designserie, her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141