23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4 oplæg du ikke må gå glip af på Industri & Design Forum 2019

Programmet til årets Industri & Design Forum, som afholdes i Roskilde d. 5. november og i Horsens d. 6. november, er nu offentliggjort. Her får du et indblik i, hvad du kan opleve – helt gratis.

Over 100 har allerede tilmeldt sig årets Industri & Design Forum. Skal du også have en plads?

Vi har sammensat en helt forrygende dag med et program, der vil få dig til at sætte spørgsmålstegn ved traditionelle tankemønstre, og som vil udfordre status quo.

Udover chancen for at møde ligesindede i industrien vil du på dagen opleve:

1 kundecase

I Roskilde kan du møde Jacob Riiber fra Kvadrat Soft Cells, og i Horsens kan du møde Axel Lund Henriksen fra Danfoss Fire Safety A/S.

3 keynote speakers

Oplev først Erick Thürmer, der har disrupted sin oldefars traditionsrige værktøjsvirksomhed og skabt en digital forretning i helt nye dimensioner som ledende aktør inden for 3D-print.

Dernæst giver Oli Adams og Lieven Grauls – begge fra Autodesk – deres syn på, hvordan verden er i forandring i dag – og hvordan teknologien har en central rolle i dette skifte.

5 spor

Udover de fire spændende oplæg fra vores keynote speakers og kunde, kan du også gå på opdagelse i fem spor, der hver består af en del 1 og en del 2. Du kan vælge frit på dagen, de spor, du vil følge:

  • Make
  • Product Design
  • Project Design
  • Plant
  • Fusion LifeCycle, PLM


Tilmeld dig nu

Ses vi i november i enten Roskilde eller Horsens? Du kan se programmet og tilmelde dig her.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

HN
Helene Nordenskov
hn@nti.dk

Send til en kollega

0.063