23948sdkhjf

To vigtige tips til at passe bedre på din krop og velvære

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er særdeles vigtigt med en god søvn.

Når du læser en artikel her hos Licitationen, så er chancen høj for, at du arbejder i byggebranchen eller anlægsbranchen. Måske du er håndværker? Entreprenør? Bygherre? Ingenør? Ligegyldigt hvilket job, så arbejder du hårdt, og muligvis endda også fysisk hårdt.

Når du har et hårdt job, er du nødt til at passe ekstra godt på din krop og dit velvære. I dag skal vi arbejde mere og mere, længere og længere, og derfor skal vores kroppe også holde til en del. Mange af os frygter i dag, at vi ikke er særligt meget værd den dag, vi endelig kan gå på pension. Vælger du til gengæld at fokusere på sundhed og velvære, så kan du gøre dit for, at din krop og dit sind kan følge med det hårde arbejde. På den måde skaber du proaktivt en sundere fremtid for dig selv, både som arbejder og som pensioneret. Derfor har vi her samlet to tips til dig, så du kan forbedre din livskvalitet. 

Husk din søvn
Os mennesker bruger cirka en tredjedel af vores liv på at sove. Ren fysiologisk er det alfa omega, at vi sover godt og nok. Det kan nemlig have store, negative konsekvenser, hvis vi lader være. Først og fremmest betyder nok god søvn, at vi forbedrer vores humør, sundhed, immunforsvar, hukommelse og koncentrationsevne. Er du altså i søvnmangel og sover du dårligt, så kan det gå ud over disse emner. Samtidig vil du have lettere ved at tabe dig og sværere ved at danne muskelmasse. Det her kan til gengæld godt lyde lidt overfladisk, men konsekvenserne er nu store. Mangel på søvn kan betyde, at du øger risiko for sygdomme som diabetes og Alzheimers. Det kan også betyde, at du forkorter dit liv. Du bliver også mere irritabel uden ordentlig søvn. Det kan gå ud over dine sociale egenskaber. Samtidig er det rigtigt vigtigt for din krop, at du ligger godt og passer bedst muligt på din krop. Derfor er det værd at overveje en elevationsseng. Her får du en fantastisk madras til din ryg. Samtidig kan du justere den, så den passer bedst til din krop. Måske du har brug for benene oppe eller det at kunne sidde mere op?

Drømmer du om en elevationsseng, så kan du kigge nærmere her: 

https://www.bedrenaetter.dk/senge/elevationsseng.html 

Husk det med motion og kost - men slap nu af!
Dine vågne timer er til gengæld også vigtige, hvis du vil passe på dig selv. Her skal det understreges, at alt er med måde. Motion er vigtigt, hvis du vil leve sundere, sove bedre og skabe mere energi. Det kan til gengæld have den modsatte effekt, hvis du bliver fanatisk omkring det. En solid og god kost er også vigtig - i hvert fald i hverdagene. Skal det være sjovt at leve skal der nemlig også være plads til at slappe af. Plads til at hygge i weekenden med ekstra god mad. Lad derfor weekenden være din gulerod. Her hvor du hygger og spiser godt. Det bliver endnu sjovere, hvis du ikke lever hver dag sådan. Sidst men ikke mindst: husk at slappe af - hver dag. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109