23948sdkhjf

Topkarakter til Bytømreren ved aflevering af butik til Brødrene Dahl og Øland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Med hovedentreprise på opførelse af VVS- og ventilationsbutik er Bytømreren stolt over at få tildelt topkarakter fra Bygge Rating ved aflevering af sagen.

Bytømreren har stået for at ombygge IKEAs tidligere lager i Skejby til en 6.000 m2 engrosbutik med kontor, butik og drive-in til VVS-grossisten Brødrene Dahl og ventilationsgrossisten Øland, som begge er ejet af den verdensomspændende byggekoncern Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.

Bytømreren har haft hovedentreprisen på dette spændende byggeprojekt, som i følge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain ikke er muligt at gennemføre uden hjælp fra gode samarbejdspartnere.

Jf. Thomas: ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til deres slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”. Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.

Hos Bytømreren er vi meget glade for at få tildelt endnu en flot evaluering af vores arbejde og den flotte karakter fra Bygge Rating. En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være ”meget bedre end gennemsnittet”. Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bygge Rating byggebranchens eget kvalitetsstempel.

 Læs mere - Klik her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125