23948sdkhjf

Brødrene Dahl opruster

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Brødrene Dahl oplever i øjeblikket en stigende vækst indenfor værktøj.

En stigning der særligt glæder salgschef Peter Petersen ved Brødrene Dahl. ”Der er flere årsager til væksten, men vores målrettede fokus omkring værktøj er klart hovedårsagen til, at vi i disse dage oplever en positiv stigning. Der er stadig kunder, der ikke umiddelbart tænker ”Brødrene Dahl” og ”værktøj” i samme sætning, men BD har et meget bredt og forholdsvist dybt sortiment inden for værktøj, samtidig med at sortimentet kontinuerligt holdes ajour med markedets efterspørgsel.

Det ligger helt i tråd med at vi hos BD ønsker at servicere vores kunder, hele vejen rundt om deres forretning og på den måde ikke blot være leverandør, men kundernes samarbejdspartner.

Vi har arbejdet på at få mere fokus på værktøj i vores 53 butikker, hvor vores mål har været at se på hvad kunderne efterspørger. Der er forskel på vores kunder og deres behov, derfor har man som kunde også muligheden for at vælge en lejeløsning på et bredt udvalg af maskiner & udstyr man ikke nødvendigvis selv vil investere i” beretter Peter Petersen.

Den ændrede fokus gør også, at Brødrene Dahl har oprustet med flere sælgere. ”I forlængelse af vores strategi har vi set det nødvendigt at styrke salgsleddet med flere hænder. Det har betydet, at vi har ansat flere sælgere til salg af værktøj, så vi kan hjælpe endnu flere kunder med at have en nemmere hverdag.” fortæller Peter.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.127