23948sdkhjf

EC-Oil, er standard på Engcons hurtigskift, tiltrotatorer og hydrauliske redskaber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Engcon Denmark A/S

Det automatiske hurtigskiftsystem, EC-Oil, er standard på Engcons hurtigskift, tiltrotatorer og hydrauliske redskaber

Siden foråret 2018 har det automatiske olietilkoblingssystem EC-Oil været standard mellem maskinophænget og tiltrotatoren. Årsagen er ønsket om at forenkle til- og frakobling af tiltrotatoren. En beslutning, der blev hilst velkommen af branchen. Nu tager Engcon skridtet fuldt ud: fra april 2019 tilbyder man også EC-Oil som gratis standardtilkobling mellem tiltrotatoren og hydraulikredskaberne.

Beslutningen betyder, at maskinføreren ikke længere behøver at forlade kabinen for at til-eller frakoble, tryksatte og tilsølede olietilkoblinger, hvad enten de styrer til- og afkobling af tiltrotatoren eller hydrauliske redskaber under tiltrotatoren. Engcon bliver hermed den eneste tiltrotatorproducent i verden, der tilbyder automatisk hurtigskift som gratis standard.

Med et automatisk maskinophæng fra Engcon kan du hurtigt og bekvemt tilkoble hydraulik, el og centralsmøring mellem din gravemaskine og din tiltrotator uden at forlade kabinen. Engcons kunder får også gratis automatisk tilkobling af hydraulikken mellem Engcons tiltrotatorer og Engcons hydrauliske redskaber.

– Med EC-Oil behøver du ikke længere at gå på kompromis. Du kan nemt og hurtigt til- og frakoble tiltrotatoren uden at forlade kabinen, når du har brug for det. Du kan til- og frakoble hydraulisk drevne redskaber under tiltrotatoren uden at forlade kabinen. Kombinationerne er mange, og alt betjenes meget sikkert og nemt, siger Stig Engström.

Hvis kunden har brug for at supplere med ekstra hydraulikfunktioner eller har brug for ekstra høje hydraulik-flow, er Engcons hurtigskift forberedt til ekstra EC-Oil-blokke.

– Det føles utroligt godt endelig at kunne tilbyde automatiske hurtigskift hele vejen som standard til vores slutkunder. Vores drivkraft er at give vores slutkunder et bedre og sikrere arbejdsmiljø, samtidig med at de bliver mere effektive og kan tjene flere penge. Det er med andre ord et naturligt skridt for os at gøre gravemaskinerne mere effektive, konkluderer Stig Engström.

EC-Oil-tilbuddet starter den 1. april 2019 og består i korte træk af følgende:
Ved bestilling af Q-Safe hurtigskift og tiltrotator med Microprop/DC2 styresystem medfølger gratis EC-Oil med automatisk olietilkobling i både hurtigskift og på overdelen af tiltrotatoren. Hvis du bestiller et hydraulisk redskab i forbindelse med ovennævnte kombination medfølger EC-Oil også som gratis standard i hurtigskift under tiltrotatoren, fra og med QS45 til QS80. Dette gælder også hvis du vælger en tiltrotator der er direkte monteret og med styresystem Microprop/DC2.
På alle engcon’s hydrauliske redskaber (med QS45-QS80) er EC-Oil nu inkluderet som gratis standard.
Kontakt engcon eller din forhandler for yderligere oplysninger.

Eller læs mere på hjemmesiden:

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Engcon Denmark A/S

Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Danmark
Engcon Denmark A/S

Send til en kollega

0.135