23948sdkhjf

HSHansen lander kontrakt på 60m højt hus

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSHansen a/s

I Århus opfører BASE Erhverv as et 14 etagers kontorhus på 7.350 m2, som om- og tilbygning til et eksisterende byggeri. Det er virksomheden Systematic der skal have til huse i det nye højhus.

Højhuset er tegnet af ERIK arkitekter, og bygherren bag er Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Facadeentreprenøren HSHansen har skrevet kontrakt på facadeentreprisen som lyder på ”den gode side” af 30 mio. Dkr. Facaden skal udføres med konceptet Hansen UnitAl, som er 100% præfabrikerede og uorganiske elementer.

 Det nye kontordomicil bliver 60m højt og sagen udføres i hovedentreprise af BASE erhverv.

 ”Vi er stolte over at få endnu et højhus. Vores koncept Hansen UnitAl er ideelt til bl.a. at bygge i højden i de indre byer, hvor både tiden og pladsen er trang. Vi er stolte af at vi har indgået kontrakt på facadeentreprisen, og glæder os meget til igen at udføre endnu en opgave tilbygherres fulde tilfredshed” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingchef hos HSHansen a/s.

 Hos BASE Erhverv er man glade for at det er HSHansen der skal lave facadeentreprisen:

 ”Det har været en lang proces fra første tilbud til kontrakten kom i hus. HSHansen har været meget professionelle i hele forløbet på denne facadelukning på godt 32 mio. De har det rigtige koncept til sådan en sag. De møder talstærkt op til projekteringsmøderne, laver hurtige opfølgninger og er medvirkende til at alle deadlines holder. De er gode til at give feedback på løsninger vi foreslår, samt både forklare fordele og  konsekvenser. At man har brugt UnitAl-konceptet i lignende projekter giver en tryghed for os i hele processen og det er bestemt en fordel med præfabrikation når vi bygger på så trang en plads. Hele vejen har vi haft en god dialog uanset om vi har været enige eller ej. Derudover er det trygt med den store tekniske viden HSHansen besidder” siger Klaus Meidahl Højen, Projektchef hos Base Erhverv.

 Projekteringen af det nye domicil er i fuld gang og montagen af facaderne starter allerede i juni.

 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.

Læs mere på www.hshansen.dk

 

Pressekontakt: Salgs – og marketingschef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dkBilledtekst 1: Systematic´s nye domicil i Århus er 14 etager og 60m højt

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Danmark
HSHansen a/s

Send til en kollega

0.11