23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ventilløsninger med omfattende support og nem vedligeholdelse

Det skal være nemt at vedligeholde et HVAC-anlæg. Ellers bliver det for meget besvær – og for dyrt – og frem for alt skal anlægget jo bare køre upåklageligt, så dem, der er i bygningen, får fuld komfort af luft og temperatur.

Faktisk er vedligeholdelse M’et (Maintenance) i begrebet ”CESIM”, som dækker de fem grundlæggende parametre, Belimo bygger sin produkter, innovation og arbejde på. De fire øvrige nøglebegreber er Komfort (Comfort), Energieffektivitet, Sikkerhed og Installation.

Alle produkter er testet og med fem års garanti
Belimo lægger stor vægt på at minimere behovet for vedligehold. Allerede inden produkterne forlader fabrikken, bliver de testet med schweizisk grundighed. Alle sammen. Så et eventuelt produkt med en produktionsfejl kommer ikke ud til kunderne. Belimo giver endvidere fem års garanti på alle sine produkter: Ventiler, aktuatorer, spjældmotorer og sensorer, så du kan forvente, at de fungerer problemfrit i mange år.

Real-time online overvågning af anlægget
Desuden er vedligeholdelsen af Belimos produkter generelt lav med for eksempel selvrensende kugleventiler. Belimos energiventiler, der også er sensorstyrede, kan kobles på Belimo cloud og dermed overvåges online, så du hele tiden – real-time – ved hvordan ventilerne arbejder, og dermed hvordan HVAC-anlægget kører. Du kan nemt få rapporter og data om energi, ydeevne og trends.

Online hjælp og apps til din smartphone
Og endelig tilbyder Belimo omfattende kundeservice og support. Du kan få hjælp med alt fra at finde de rette produkter til den rigtige løsning. Vejledning til installation og support ved fremtidige behov. Faktisk har Belimo udviklet flere online værktøjer og apps, du kan bruge til at lette dit daglige arbejde med ventiler, aktuatorer og sensorer. Find dem ved at søge på Belimo i App Store eller Google Play, eller klik ind på belimo.dk/downloadcenter.

Og du kan få hjælp til at vælge den rigtige ventilløsning, hvis du besvarer blot 9 spørgsmål på spørg-belimo.dk/ventiler

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.062