23948sdkhjf

Grossist giver installatører grønne produkter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Klimaet er på mange dagsordener – også på Lemvigh-Müllers, der nu sætter fokus på, hvordan installationsbranchen kan blive endnu grønnere med vedvarende energiløsninger.

I år 2050 skal Danmark være fri for fossile brændstoffer. Sådan lyder det politiske klimamål, som man kan læse mere om på Energistyrelsens hjemmeside. Det betyder, at vi til den tid skal kunne producere nok vedvarende energi til at dække hele forbruget herhjemme – og vi kan derfor med fordel nu begynde at kigge på de vedvarende energikilder, vi har til rådighed.

Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller går den 'grønne' vej og øger nu fokus på de vedvarende energiløsninger til installationsbranchen – deriblandt ventilationsløsninger, varmepumper og solceller. Og udviklingen på området går stærkt.

"Der kommer hele tiden nye, smarte og mere energieffektive produkter, som kan skåne miljøet og sænke energiforbruget. Og det er vigtigt, at installatørerne følger med – for det er jo netop dem, der skal ud og installere varmepumperne og ventilationssystemerne. Og vi vil gerne med dem på den grønne rejse", siger Jimmi Berg, indkøbs- og markedschef hos Lemvigh-Müller.

Ny brochure viser fordelene 

Grossisten har netop lanceret en helt ny brochure, som giver installatører et overblik over hele produktudvalget inden for varmepumper, ventilationssystemer og solceller.

Hent brochuren her

Vil du vide mere? Kom på kursus!

Udover et bredt produktsortiment tilbyder Lemvigh-Müller også kurser, som kan styrke installatørernes kompetencer inden for de energi- og klimavenlige løsninger.

Se kurserne her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.125