23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OZOFLEX - slidstærke gummikabler

H07RN-F & H05RR-F

Draka har en lang tradition for produktion af specialiserede gummikabler til tung industri. I forlængelse af denne  producerer vi tillige en serie standard gummikabler under navnet OZOFLEX med samme gode kvalitet,

FLEKSIBLE & OLIEBESTANDIGE

Kablerne er medlem af familien af smidige klasse 5. kabler, som bevarer deres fleksibilitet, under både kulde og varme fra -25 til +50. De er produceret med vulkaniseret EPR gummikompound E14 og EM3, som gør dem slidstræke og oliebestandige. Hermed er de egnet til rigtig mange applikationsformål både inden- og udendørs.

GODKENDELSER

Begge kabeltyper er  godkendt og testet i henhold til CPR klasse Eca.

OZOFLEX H07RN-F 450/750 V

Fleksibelt, olie- og vejrbestandigt tilslutningskabel til bærbare apparater og motorer udendørs, i brand- og eksplosionsfarlige steder, i vådrum med ætsende stoffer samt i barske miljøer såsom indenfor industri og landbrug. Kun til midlertidig installation i vand. Tillige egnet til fast installation i midlertidige bygninger, arbejdsskure eller byggepladser. 

OZOFLEX H05RR-F 300/500 V

Fleksibelt og oliebestandigt tilslutningskabel til bærbare elektriske apparater, lysarmaturer, lamper, motorer med videre primært indendørs i boliger og arbejdspladser. Er ikke egnet til langvarig anvendelse udendørs. 

FORHANDLERE

Vores serien af standard gummikabler under navnet OZOFLEX forhandles via din lokale el-grossist. Se sortimentet hos A&O Johansen eller hos Solar under deres Plus portefølje.

Download Ozoflex brochure her eller find alle vores øvrige gummikabler på vores hjemmeside.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.078