23948sdkhjf

FAKRO service på dansk

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

FAKRO har siden opstarten i 2013 benyttet sig af dygtige polske kollegaer ved opgaver i Danmark. Tiden er kommet til at køre et rent dansk set up.

"Tiden er kommet til, at vi nu selv betjener danske kunder med en dansktalende servicemedarbejder da det mindsker risikoen for misforståelser m.v.," fortæller Christian Nygaard, Servicechef for FAKRO Danmark.

Og han fortsætter - "Fordelene ved at sende interne medarbejdere ud er mange. Vi møder kunderne på en helt anden måde når vi selv kommer ud og taler med dem (på dansk), viser dem fordelene ved FAKRO produktet og i øvrigt sikrer, at hængsler er smurt, glasset pudset (fladtagsvinduer udenfor rækkevidde), batterierne skiftet i fjernbetjeningen osv."

Det er sjældent at service rykker ud grundet de solide produkter, men man bestræber sig på at få tingene gjort hurtigt, effektivt og som aftalt. Desuden fungerer servicedelen også som taktisk værktøj overfor kunder, der ikke tidligere har haft erfaring med FAKRO og derfor gerne vil have lidt opstartshjælp u/b af FAKRO.

"Det er vigtigt for kunderne, at vi både hurtigt og efter aftale kan komme forbi og få løst de udfordringer der måtte være. Måden hvorpå vi som leverandør agerer når der er udfordringer, den er meget afgørende for kundens oplevelse af FAKRO og dermed tilfredsheden med produktet," afslutter Christian Nygaard.

FAKRO Service på tlf. 70 25 25 31

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.112