23948sdkhjf

Løwener søger motiveret elev

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løweners entreprenør team søger elev til kontoruddannelse med speciale i administration

Løweners entreprenør team søger elev til kontoruddannelse med speciale i administration

V. Løwener A/S er kendt for sit næsten altomfattende program af maskiner og teknisk udstyr til danske kunder i entreprenørbranchen, industrien, autobranchen og den offentlige sektor. Løwener har to overordnede salgsdivisioner, hvor den ene er Divisionen for Entreprenørmateriel (EM). I EM arbejder vi med rådgivning og salg af højkvalitetsudstyr, som er mere end populært hos kunderne, bl.a. Kubota minigravemaskiner og Bomag udstyr til komprimering af asfalt og jord. Vi søger nu en topmotiveret elev til vores professionelle og dynamiske EM-team. 

Vi har planer med dig
Du skal prøve kræfter med lidt af hvert under dit 2-årige elevforløb, som vi tilrettelægger meget nøje, så både du og Løwener får det udbytte, vi forventer. Du får din faste plads i EM backoffice, hvor du skal rundt i alle opgaver, der er typiske for en salgsadministration. Én af nøglefunktionerne er ordreoprettelse, som indebærer tæt samspil med dine kolleger i det samlede EM-team – backoffice, udekørende sælgere, serviceafdeling og reservedelsekspedition. Herudover skal du deltage i salgsmøder, kommunikere med vores udenlandske leverandører, fakturere, modtage og bogføre købsordrer. 

Vi har forventninger til dig
Vi forventer, at du har gennemført en EUX, EUS eller et HHX 5-ugers brancherettet forløb. Hvis du har et gammelt HG/HGV bevis, skal du - grundet nye regler for uddannelsen - sikre dig, at det er adgangsgivende. Du kan kontakte den skole, hvor du har gennemført dit HG/HGV forløb.
Det er vigtigt for os, at du kommunikerer korrekt på dansk og engelsk, er bomstærk i talbehandling og har let ved IT som arbejdsredskab. Vi udfører nemlig alle administrative arbejdsgange via fastlagte koncepter og IT-rutiner (MS-Office og NAV). 
Som person er du selvstændigt tænkende, initiativrig, empatisk og serviceminded, og du har lyst til at lære. 
Det er også vigtigt, at du er vant til at omgås mange forskellige mennesker. Du har sikkert erfaring fra fritidsjob, frivilligt hjælpearbejde, udlandsophold eller lign. Med andre ord, så har du også prøvet andet end at ”gå i skole”.

Vi har en god arbejdsplads 
Vi tilbyder en arbejdsplads i en velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed i vækst. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og sætte dit personlige aftryk på tingene. Vi arbejder målrettet med salg og service, men vi lægger også vægt på det sociale element og tilbyder bl.a. festlige sammenkomster, kunstforening m.v.

Ansøgning og kontaktinformationer
Hvis du har spørgsmål, inden du søger, er du velkommen til at ringe til administrationsleder Heidi Vinding på tlf.nr. 43200320. Din skriftlige og motiverede ansøgning med CV skal sendes til specialkonsulent Gurli Andersen på ga@loewener.dk hurtigst muligt og allersenest 12.3.2019. Husk at skrive ”ansøgning elev” i emnefeltet. Vi forventer 1.5.2019 som starttidspunkt for vores nye elev.

Se mere om os på www.loewener.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

3.54