23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til konference om cirkulær asfalt

Miljøstyrelsens nye rapport om cirkulær asfaltproduktion viser, at der er mulighed for en mere bæredygtig asfaltproduktion i Danmark ved større grad af genbrug af gammel asfalt – uden at gå på kompromis med funktionalitet og holdbarhed.

Målgruppe
Konferencen henvender sig til Vejbestyrelser, kommuner, forsyninger, entreprenører, rådgivere, offentlige organisationer, der ønsker at gøre en indsats for miljøet gennem grønne indkøb mv.

Formål
Projektet Cirkulær Asfaltproduktion i Danmark har gennem et omfattende projektprogram demonstreret, at der er mulighed for en mere bæredygtig asfaltproduktion i Danmark ved større grad af genbrug af gammel asfalt – uden at gå på kompromis med funktionalitet og holdbarhed.

Projektet konkluderer bl.a. at der ved tilsætning af op til 30 % slidlagsgenbrugsasfalt i nye varmblandede asfaltslidlag vil kunne opnås en væsentlig reduktion af miljøbelastningen, samt en ikke uvæsentlig samfundsøkonomisk gevinst, uden tab af den færdige belægnings funktions-egenskaber og holdbarhed.

På baggrund af projektets positive resultater er det oplagt, at alle – i god tråd med gældende lovgivning om restprodukter - medvirker til at gennemføre en højere grad af cirkulær ressource-økonomi gennem accept af større anvendelse af genbrugsasfalt i den danske asfaltproduktion.

Se programmet og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063