23948sdkhjf

Caverion køber op – får 185 nye medarbejdere

Caverion Danmark udvider markant. I både forretningen og medarbejderstaben.

Mandag har teknikentreprenøren, som i seneste regnskab talte 600 medarbejdere, nemlig valgt at købe aktiemajoriteten i den 185 medarbejdere store automationsvirksomhed DI Teknik A/S, oplyser Caverion i en pressemeddelelse.

DI-Teknik A/S er et af de største selskaber herhjemme inden for industriel automation, it og elektrificering - og med en omsætning i 2020/21 på 207 mio. kr.

Fokus væk fra klassiske entrepriser

Med opkøbet mandag skrues der derligere op i de forretningsgrene, som Caverion de seneste år har valgt at udvide fokus i som led i en ny strategi. Caverion Danmark skar nemlig forrige år ned for sin entrepriseforretning efter at have bokset med store tabsgivende projekter i flere år, mens forrentningen omvendt skulle styrkes i servicegrenen Facility Management og Energi & Infrastruktur.

I pressemeddelelsen begrundes skridtet med, at Caverion gøder jorden til store "vækstsegmenter":

- Dette opkøb vil tilføre Caverion i Danmark helt ny ekspertise og kapacitet inden for industriel automation. Transaktionen giver os adgang til store vækstsegmenter på det danske marked, såsom pharma-, fødevare- og forsyningsindustrien, herunder spildevand og energi, samt procesindustrier generelt, siger Caverion Danmarks adm. direktør Carsten Sørensen i pressemeddelelsen.

- Det styrker også vores evne til at levere smarte, digitale og bæredygtige løsninger til industrisegmentet mere bredt uden for Danmark, siger han.

Oplyser ikke købspris

Rasmus Thygesen, adm. direktør for DI-Teknik, tilføjer:

- Da vi hovedsageligt har været aktive i det storkøbenhavnske område, giver Caverions størrelse, landsdækkende tilstedeværelse og kapacitet betydelige muligheder for at udvikle forretningen yderligere. Vi mener vi kan udvide vores tilbud inden for industriel automation og relaterede ydelser mere bredt i Danmark og internationalt på tværs af alle Caverions lande.

Parterne har ikke ønsket at oplyse købsprisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109