23948sdkhjf

Nyt bæredygtigt rådhus i Middelfart

Et nyt bæredygtigt bycenter med rådhus, butikker og boliger ligger i dag i Middelfarts historiske centrum og skaber liv og sammenhæng mellem by og havn.

Det er et stort byggeri, der dominerer Middelfarts centrum, men det indeholder også både rådhus, boliger og butikker. Det nye bycenter ligger tæt ved havnen, hvor det er med til at skabe liv på havnefronten, såvel som i bymidten.

Det nye byggeri passer ind med det eksisterende byggeri omkring, men kan samtidig ses fra havet og Lillebæltsbroen tæt ved.

Kombinationen af rådhus, boliger og butikker sikrer, at der bliver aktivitet på alle tider af døgnet i Middelfart, ligesom det vil være et naturligt samlingspunkt for alle byens borgere.

 

Uformelt mødested

Med anlæggelsen af det pulserende byrum med butikker skabes der større forbindelse mellem byen og havnen, og ankomsten til rådhuset sker fra denne plads.

Rådhuset er bygget op om et indre atrium, som skal øge synligheden og styrke samarbejdet mellem medarbejderne på tværs af afdelinger. De borgernære funktioner, herunder receptionen og Borgerservice, placeres i foyeren, som samtidig bliver et uformelt mødested for alle husets brugere.

Rådhuset bliver et ‘byens hus’ med lokaler i stueplan, som foreninger og andre kan bruge til lokale arrangementer for byens borgere.

Rådhuset skal fremtidssikre og effektivisere den kommunale administration. Administrationen samles fra seks adresser til en og skal rumme 350 medarbejdere.

Læs om 5 aktørers rolle i projektet:

 


Lokale bærer byggeprojekt frem

Læs mere her

 

Udfordrende facadeopgave til Middelfart Rådhus

Læs mere her

 

Fod på taget

Læs mere her

 

Smukke teglløsninger til Middelfart Rådhus

Læs mere her

 

Kompliceret udbudsopgave kræver både strategisk tænkning og udbudserfaring

Læs mere her

 

 

 

Læs hele tillægget om Middelfart Rådhus her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125