23948sdkhjf

Fynboer køber sønderjysk isoleringsproducent

Den fynske plastvirksomhed Tinby A/S udvider nu sine aktiviteter inden for isoleringsløsninger til blandt andet byggeriet, efter den har overtaget LM Skumplast A/S i Tjæreborg.

LM Skumplast skifter i forbindelse med opkøbet navn til Tinby Skumplast A/S. Virksomheden er en markant spiller inden for polyuretanbaserede plader og profiler med høj isoleringsevne til byggeindustrien samt også køle- og transportindustrien.

- Med overtagelsen af LM Skumplast A/S får vi et endnu stærkere ben at stå på i relation til udvikling og fremstilling af isoleringsemner. Det nye ejerskab, samarbejde og vores fælles målsætninger gør begge virksomheder endnu mere konkurrencedygtige som innovative producenter af polyuretanemner til vore kunder, siger Torben Nielsen, der er adm. direktør i Tinby A/S, i en pressemeddelelse.

Polyuretan
Plastmaterialet polyuretan (PU eller PUR) er et isoleringsmateriale, der kan nedbringe isoleringstykkelsen på for eksempel en væg i en bygning eller i en køletrailer med op til 30-40 procent i forhold til kendte sten- og glasuldsmaterialer – og bevare samme isoleringseffekt. Materialet har et lavt optag af fugt.


Accelererer vækst

Samtidig vil købet af LM Skumplast give Tinby kompetencer til videreudvikling af sine isoleringsprodukter, der blandt andet omfatter isoleringskapper til ventiler og fjernvarmeinstallationer, vinduesprofiler, varmevekslere, beholdere etc

Tinby A/S er en del af den børsnoterede plastkoncern SP Group A/S, hvor topchef, Frank Gad, mener, at købet af LM Skumplast A/S accelererer SP Groups vækst.

- Vi køber en velfungerende og velpositioneret virksomhed ud fra en klar overbevisning om, at vi i fællesskab kan udnytte vores erfaringer inden for udvikling, produktion og salg af PUR-produkter til at styrke konkurrencekraften og skabe en endnu stærkere position internationalt, udtaler adm. direktør Frank Gad i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne i sønderjyske LM Skumplast, der er grundlagt i 1978, fortsætter uforandret efter ejerskiftet fra faciliteterne i Tjæreborg, ligesom direktør Kim Hansen fortsætter som direktør.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109