23948sdkhjf

Fynsk virksomhed leverer isoleringskapper til sygehusbyggeri

Godt 1.000 særlige kapper i materialet polyuretan skal sikre lavt varmetab og bedre varmeøkonomi på DNU i Aarhus
Fynsk-producerede polyuretankapper skal sikre, at det kommende supersygehus i Aarhus, DNU i Skejby, får et lavt varmetab og en god varmeøkonomi.

Produktionsvirksomheden Tinby A/S, der har hovedsæde i Sønderby på Nordfyn, har leveret de godt 1.000 isoleringskapper, der er lavet af materialet polyuretan - i daglig tale forkortet ”PUR” - og som har særligt godt isoleringsegenskaber.

Materialet har en såkaldt lambda-værdi på mindre end 0,028 W/mK, hvilket i praksis betyder, at der er store energimængder at spare, når PUR-kapperne monteres, idet varmespildet slet og ret reduceres, og varmeøkonomien dermed forbedres væsentligt.

”Det er dejligt og positivt for os, at vores isoleringskapper er blevet valgt til en opgave som denne”, udtaler salgs- og projektchef hos Tinby A/S, Michael V. Therkelsen i en pressemeddelelse.

Han understreger samtidig at PUR gør, at man opnår en behageligere arbejdstemperatur i de rum, hvor kapperne anvendes, hvilket højner arbejdsmiljøet.

Tinby har i snart 45 år produceret kundespecifikke PUR-løsninger til blandt andet møbelbranchen og vindmølleindustrien. Isoleringskapperne afsættes fra egne fabrikker og sælges primært til vvs-grossister. Således er Weiss Isolering fra Hedehusene kunden bag de 1.000 isoleringskapper, som teknikentreprenøren Bravida Danmark installerer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25