23948sdkhjf

HedeDanmark udvider med nyt opkøb i Sønderjylland

Servicevirksomheden får nye kompetencer inden for etablering og vedligehold af grønne områder gennem overtagelse af sønderjysk anlægsgartnervirksomhed
HedeDanmark udvider endnu en gang sin tilstedeværelse i Sønderjylland – denne gang gennem køb af den sønderjyske anlægsgartnervirksomhed Frank Sørensen Anlægsgartner.

”HedeDanmark løser allerede i dag grønne serviceopgaver for en række offentlige og private virksomheder i det sønderjyske område. Aftalen med Frank Sørensen Anlægsgartner styrker dog uden tvivl både HedeDanmarks position lokalt i Sønderjylland, men også vores position som landsdækkende leverandør af grønne serviceydelser til virksomheder”, siger regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark i en nyhed på virksomhedens hjemmeside.

Over for Licitationen – Byggeriets Dagblad kalder han virksomhederne et ”rigtig godt match” og fremhæver opkøbet som en god nyhed for selskabet.

HedeDanmarks opkøb
HedeDanmark har gennem flere år udvidet tilstedeværelsen i det syd- og sønderjyske område.

Inden for de senere år har HedeDanmark overtaget flere aktiviteter inden for pleje og vedligehold af grønne områder fra virksomheder som blandt andre Jyske Miljø Depot i Rødekro (2012), Wad & Kortegaard i Fredericia (2012) samt Davidsen & Partnere (2011).

De målrettede opkøb er en del af HedeDanmarks strategi om at styrke sin position som en landsdækkende leverandør af pleje og vedligehold af grønne områder, oplyser HedeDanmark.

Grundige overvejelser bag

Frank Sørensen Anlægsgartnerfirma er grundlagt af 53-årige Frank Sørensen, som har stået i spidsen for virksomheden siden 1986.

HedeDanmark overtager med købet en virksomhed med mere end 30 medarbejdere, som har kompetencer inden for etablering, pleje og vedligehold af grønne områder og anlæg foruden kompetencer med snerydning og glatførebekæmpelse.

Købet gennemføres med virkning per 1. juli.

”Når man har drevet egen virksomhed i 30 år, kræver et salg grundige overvejelser. Derfor er det afgørende for min beslutning, at HedeDanmark som ny ejer udgør den bedst tænkelige platform for udvikling af virksomheden og medarbejdere, og at vi fortsat kan tilbyde kunderne en professionel serviceleverandør”, siger Frank Sørensen, der fortsætter i HedeDanmark.

Frank Sørensen Anlægsgartner drives fra egne lokaler i Felsted syd for Aabenraa, hvorfra HedeDanmark vil samle og drive sine lokale driftsaktiviteter, når sammenlægning af opgaver og funktioner er gennemført, lyder det.

Frank Sørensen Anlægsgartner Feldsted ApS

Millioner kroner
2013/2014 2014/2015
Bruttofortjeneste 12,4 10,5
Resultat før skat 1,0 0,7
Årets resultat 0,8 0,5
Egenkapital 1,9 1,9
Antal ansatte 34 32

Regnskabet er afsluttet den 30. juni 2015

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156