23948sdkhjf

HedeDanmark fortsætter opkøbsbølge

HedeDanmark fortsætter sin hastige ekspansion med overtagelsen af anlægsgartner i Fredericia
Muligheden for at overtage en stærkt forankret lokal aktør, drevet efter samme forretningsprincipper som HedeDanmarks eksisterende grønne serviceydelser, er blandt grundene til, at HedeDanmark fra 1. september overtager anlægsgartnervirksomheden Wad & Kortegård i Fredericia.

Wad & Kortegård har siden virksomhedens etablering i 1948 haft en position som en stærkt forankret og lokalt fokuseret leverandør af grønne serviceydelser, og er i dag en anerkendt og veletableret anlægsgartnervirksomhed i Fredericia-området.

Med opkøbet styrker HedeDanmark sin lokale tilstedeværelse inden for ejendomsservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt vintertjeneste.

- HedeDanmark driver allerede i dag vores lokale aktiviteter fra Taulov, Billund, Horsens, Kolding og Vejle, så da vi fik muligheden for at styrke vores position i lokalområdet, var det oplagt at drøfte mulighederne for at overtage Wad & Kortegård. Vi ser en række fordele for både HedeDanmark og kunderne, der får en samarbejdspartner, som alene i kraft af vores størrelse og fokus på driftsoptimering og kompetenceudvikling kan løse kundeopgaver endnu mere effektivt, siger divisionsdirektør Jens Schrøder fra HedeDanmark a/s.

Lokalt kendskab

HedeDanmark overtager alle maskiner og materiel fra Wad & Kortegård samt fire medarbejdere, der har et unikt lokalt kendskab, som er opnået gennem mangeårige og gode relationer til kunderne.

Samtidig overtager HedeDanmark de aftaler, som Wad & Kortegård har indgået med kunderne.

- Sygdom har desværre gjort, at vi har været nødsaget til at sælge vores virksomhed, som vi har drevet med stor glæde siden 1997. Det var vigtigt for os, at vores ansatte fremover stadigvæk kunne servicere vores gode og stabile kunder. Det er vores kunder og ansatte, som har været Wad & Kortegårds styrke gennem alle disse år, siger Lillian og Kim F. Madsen fra Wad & Kortegård.

Led i strategi

Opkøbet af Wad & Kortegård er et led i HedeDanmarks vækststrategi og sker i forlængelse af, at HedeDanmark blandt andet i januar 2011 overtog virksomheden Davidsen & Partnere, der er fokuseret omkring Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

HedeDanmark udfører i dag opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt vintertjeneste for flere offentlige og private virksomheder samt kommuner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125