23948sdkhjf

Har købt investor ud af virksomheden

Da Confac A/S i 2010 gav underskud, fik man en investor ind, og det viste sig at være bæredygtigt
Confac A/S kom i 2010 ud med et underskud på cirka 4 mio. kroner som følge af krisen, og man måtte tage stilling til, hvordan man kunne fortsætte vækstplanerne.

Løsningen kom i form af Industriudvikling, der er en fond, der investerer i lovende virksomheder.

Med en ejerandel på 33 procent og en plads i bestyrelsen kom der ro på bagsmækken, og virksomheden kunne fortsætte med at opbygge og udbygge markedet for betonelementer.

Tidligere i år kom så tidspunktet, hvor man kunne købe investoren ud, og de fire hidtidige ejere Erling Holm, Verner Lind, Frank Laursen og Peter Adamsen sidder nu igen på 100 procent af aktierne, dog med 25 medarbejdere som ejer en mindre del.

Virksomheden beskæftiger cirka 55 medarbejdere, og der er en meget flad organisation, hvor alle ejere er dybt involverede i den daglige drift. At 25 af medarbejderne er medejere, giver ifølge Erling Holm en helt anden dynamik i virksomheden.

Omsætning på 140 mio .

Confac omsatte i 2013-14 for 140 mio. kroner, hvilket er en væsentlig fremgang i forhold til årene før. Regnskabet har siden 2010 vist fremgang hvert år, og i det netop afsluttede regnskab blev det til et resultat af primær drift på 6,31 millioner kroner. Virksomheden råder i dag over en egenkapital på 10 millioner kroner.

”Det skal ifølge vores filosofi være så ligeværdigt som overhovedet muligt. Derfor har vi den flade struktur, og det giver et helt utroligt engagement”, siger Erling Holm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109