23948sdkhjf

Solvarmeanlæg

Tilbage til virksomhedsprofilen.

BG Termic Plus leverer solvarme anlæg fra Tyske STI Solar, som i mere end 20 år har arbejdet med, at udvikle solfangere og solvarmepaneler der udnytter solvarmen optimalt. Deres velfunderede knowhow inden for udvikling og produktion af solfangere sikrer, at der er taget højde for alle aspekter - fra design, ydelse, vedligeholdelse til holdbarhed og funktionalitet.

Vores solfangere er produceret efter den nyeste viden og har virkningsgrader på op til 95 %. Panelerne er ekstra isolerede mod varmetab og er bygget op om en let og vejrbestandig ramme, der gør dem håndterbere ved montering. Konstruktionen gør det let at montere panelerne på forskellig måder, ligesom solfangerne føres i både lodrette og vandrette modeller, og tre forskellige størrelser.

Til etablering af dit solvarmeanlæg, fører vi også et bredt udvalg af beholdere og tanke.

BG Termic Plus er specialister i rådgivning og dimensionering af varmeanlæg, herunder pillefyr, brændekedler, solvarme og varmepumper. Se mere på termicplus.dk 

BG Termic Plus udspringer af en sammenlægning af BG Biovarme og ventilationsafdelingen under BG Burcharth, som begge er en del af BG Group.

 
 

Fakta om BG Termic Plus ApS

Adresse
BG Termic Plus ApS
Østbirkvej 2
5240 Odense NV

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 65 994 995

CVR nummer: DK10081122

P nummer: 1009033986

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.125