23948sdkhjf

Downlights i ELSA-2-serien med integrerede sensorer

Tilbage til virksomhedsprofilen.

ESYLUX præsenterer, med ELSA-2-serien, for første gang downlights til DALI og 230 V med integreret tilstedeværelses- eller bevægelsessensor. Downlights uden sensor kan styres energieffektivt med de nye sensor downlights og ved DALI-udførelser kan der tændes/slukkes og dæmpes vha. switchDIM-funktion med konventionelt tryk. Den lave monteringsdybde gør derudover installationen nem.

Jo mere omfattende teknikken er i et lokale, desto mere besværlig er planlægning og installation, og både i æstetisk og økonomisk henseende er det en fordel at holde det anvendte udstyr på et minimum. En mulighed er at skabe synergier mellem f.eks. automatisering og lys.

 

Intelligente sensorer i centrum af diffusoren

Med LED-downlights i ELSA-2-serien fås varianter, som har en tilstedeværelses- eller bevægelsessensor til intelligent lysstyring indbygget i diffusoren. Dette sørger for et ensartet loft og særligt ved DALI-udførelser for en forenklet installation. Udover udgaver med og uden tilstedeværelsessensor er der desuden udgaver med en indbygget DALI-spændingsforsyning.

 

Dermed byder serien på alle komponenter til et DALI-belysningsanlæg styret af tilstedeværelse og dagslys. Individuel adressering overflødiggøres, da sensorerne arbejder i broadcast-tilstand. Efter udløb af efterløbstiden kan der efter behov aktiveres et konstant eller tidsmæssigt begrænset orienteringslys med 10-40 % lyseffekt. Hvis man som alternativ til automatisk styring kun ønsker en manuelt dæmpbar løsning, kan dette også gøres med almindelige 230 V-kontakter med DALI-downlights uden sensor: Der er indbygget en switchDIM-funktion i disse downlights.

 

230 V-udførelser med integreret bevægelsessensor

Ud over DALI-udførelserne indeholder ELSA-2-serien også downlights til konventionel 230 V. De fås ligeledes med integrerede sensorer – her i form af en bevægelsessensor – og kan være med til at styre de sensorfrie udførelser. Den samlede rækkevidde er, som ved DALI-varianternes tilstedeværelsessensorer, på 8 m i diameter.

 

Som ved den tidligere ELSA-serie sørger den lave monteringsdybde for ELSA-2-downlights for en nem installation. Lysudbyttet er blevet forbedret med op til 100 lm/W. Fabriksindstillingerne giver mulighed for øjeblikkelig idriftsættelse og kan tilpasses med fjernbetjeningen Mobil-PDi/MDi eller med ESY Pen og ESY-appen.

 

 

 

 

Fakta om Esylux Danmark ApS

Adresse
Esylux Danmark ApS
Kokholm 3A
6000 Kolding
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 76729090

Fax: +45 76729091

CVR nummer: DK31944236

P nummer: 1015022554

Ansatte: 5

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Rikke Schmidt Sørensen Rikke Schmidt Sørensen
Stilling: Sales Operation Manager Nordics
Direkte telefon: +45 20216695

Send til en kollega

0.11