23948sdkhjf

XTS med NCT

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Kontaktløs strøm- og dataoverførsel til moverne
Beckhoff opnår et nyt kvantespring med hensyn til maskinfleksibilitet med den innovative No Cable Technology (NCT) til det intelligente XTS-transportsystem. Dette er muliggjort af kontaktløs strømforsyning og synkron datakommunikation i realtid, hvilket gør det muligt at udvide individuelle XTS-movers til mobile håndterings- og behandlingsstationer.
Det modulære XTS-system er blevet udvidet med NCT til at omfatte et specielt motormodul samt elektronik, der kan monteres på movers. Den nødvendige hardware til transmissionsteknologien er fuldt integreret i motormodulet, så de eksisterende funktionaliteter og den kompakte opsætning bevares. Ingen yderligere tilslutninger eller forsyningsledninger er nødvendige. Styringen af hardwaren på moveren er fuldt implementeret i TwinCAT. Alle kendte TwinCAT-funktioner er tilgængelige for en hurtig projekt implementering.

 For første gang gør NCT det muligt at behandle og kontrollere kvaliteten af produkter på moveren, mens processen kører. Tilstrækkelig kraft og hurtig kommunikation med TwinCAT styresystemet muliggør nem tilslutning af sensorer og aktuatorer. Datakommunikationen er realtidsegnet og kan sammen med EtherCAT synkronisere systemmæssige hændelser med µs nøjagtighed. Dette åbner op for nye løsningsmuligheder for brugeren, især inden for produkthåndtering, bearbejdning og måling parallelt med produkttransport, samt tilpasning af produktionsmaskiner til hurtigt omstilling:

–   Forskellige bevægelsessekvenser kan implementeres på selve moveren, for eksempel for at justere et produkt.

–   Moveren bliver et mobilt håndteringssystem med elektromotoriske gribere, løftemagneter eller vakuumsugekopper, der kan opsamle, overføre og afsætte produkter.

–   Opvarmning eller afkøling af produkter under transport er lige så muligt som at udføre inline måling.

–   Den integrerede datakommunikation muliggør for eksempel unik mover, værktøjs- eller produktidentifikation samt tilstands- og procesovervågning på individuelle movere.

Læs mere om Beckhoff XTS system

 

Fakta om Beckhoff Automation ApS

Adresse
Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 43201570

CVR nummer: DK28283571

P nummer: 1010958675

Ansatte: 32

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Linette Lyngbaek

Vivan Møllegård
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 43201575

Send til en kollega

0.125