23948sdkhjf

LEGO® Campus

Tilbage til virksomhedsprofilen.

LEGO® Campus er et fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter de stærke værdier og den legende kultur hos LEGO Group.

Det nye LEGO Campus består af otte bygninger, der er koblet sammen for at skabe en enkel, kontinuerlig og legende arbejdsplads for LEGO´s 2000 ansatte, baseret på LEGO Groups værdier og innovative kultur.
De lyse og fleksible kontorlokaler ligger i en stor park, der er åben for offentligheden, og de samles omkring et spektakulært atrium med funktioner og farver inspireret af LEGOs produkter. De individuelle bygninger forholder sig til de omkringliggende omgivelser som byen Billund og øvrige LEGO-faciliteter. Ensartethed er bevidst undgået til fordel for mangfoldighed og legende overraskelser, for at afspejle de mange muligheder, som leg med LEGO repræsenterer.

Understøtter innovation
Et kultur- og aktivitetscentrum, 'People House’, ligger i stueetagen og indeholder fælles faciliteter til en række sociale og fysiske aktiviteter, herunder en sportshal, event-områder og hotel. Rum og nicher til samarbejde skaber en uformel og inspirerende atmosfære i hele LEGO Campus. De øverste etager inkluderer rum til forskellige arbejds- og legeaktiviteter til støtte for kreativitet og innovation. Hvor de enkelte bygninger overlapper hinanden, dannes indre pladser med trapper i klare farver, som sociale mødesteder og markører, der hjælper med orienteringen.

Facaden er designet til at maksimere det indendørs dagslys og minimere kølebehov. Dette skaber en legende og samtidig smuk facade, der indeholder store LEGO-klodser som et af bygningsmotiverne. To gigantiske LEGO-klodser, der fungerer som mødelokaler, er placeret øverst på byggeriet.
Integration af bygningen i den offentligt tilgængelige park, skaber udendørs mødelokaler, legeområder samt gang- og samtaleruter. Disse elementer nedbryder barrierer mellem inde og ude, hvilket stimulerer innovation. Inde i bygningerne er man omgivet af grønne omgivelser overalt i form af parken, store og små gårdrum samt grønne tage, inklusive drivhus og mini-golfbane.

Grønne tage, holdbare materialer, forbedret biodiversitet og opsamling af regnvand til distribution til bassiner og søer bidrager til at gøre LEGO Campus til et bæredygtigt kompleks, der overholder den danske 2020 lavenergistandard.

Fakta om C.F. Møller Architects

Adresse
C.F. Møller Architects
Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 8730 5300

CVR nummer: DK29244391

P nummer: 1003086960

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Joanna Lykke Kaalby
Afdeling: Kommunikationsafdeling
Stilling: Communications Officer
Direkte telefon: +45 61936824

Send til en kollega

0.11