23948sdkhjf

Jackon Radonsikring

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Jackon tilbyder komplette og tætte radonløsninger med reguleringsmulighed.

Jackon Radon Solution inkluderer bl.a. radondug, lim, butyltape til samling af underlaget, fleksibel tape, manchetter og tætningsmasse til kabler og rør. Dugen kan monteres i tillæg til Jackon Radonplade, som er en formstøbt sugplade med smalle luftkanaler, der indbygges under nederste lag EPS-isolering i terrændækket og som er et must i moderne radonsikring for at skabe et sikkert suglag mod Radon. Jackon Radonplade udlægges direkte på bæredygtigt og afrettet underlag.

Jackon Radon Connect monteres umiddelbart ovenpå radonpladens knopper, alt efter hvor placeringen af aftræk ønskes. Jackon Radon Connect giver de fordele, at den sikrer korrekt placering og en optimal forbindelse mellem aftræksrør og radonpladen. Derefter kan man som normalt udlægge Jackopor eller Jackon Super EPS gulvisolering.

Læs om Jackon Radonplade til etablering af trykudligningslag under nederst lag isolering i terrændæk, og om Jackon Radon Solution og Jackon Radon Connect, som er et komplet system til radonsikring med spærredug.

Fakta om BEWI Insulation Scandinavia

Adresse
BEWI Insulation Scandinavia
Lundagervej 20
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76741611

CVR nummer: DK20047941

P nummer: 1000745978

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Marianne Mügge
Stilling: Marketingsjef Skandinavia

Send til en kollega

0.111