23948sdkhjf

Vores Hus i Vamdrup - kulturhus med biograf og bibliotek

Vamdrup, Kolding Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
20.242.791 kr.
Start
Q1 2023
Slut
Q4 2023
Adresse
Kinovej 1
6580 Vamdrup
Projekttyper
Bibliotek, Biograf, Kulturhus

Projektet omfatter opførelsen af Vores Hus i Vamdrup, som er et nyt kulturhus i byen. Med en donation fra en privat sponsor i Vamdrup til foreningen Vamdrup Kino er der finansiering til etablering af ”Vores Hus” i Vamdrup. Huset bygges og ejes i et fællesskab mellem Vamdrup Kino og Kolding Kommune og kommer til at fungere som et åbent hus med et mangfoldigt kulturtilbud til borgere og foreninger i Vamdrup.  Kolding Byråd har sagt god for, at Vamdrup Bibliotek flyrttes til det nybyggede Vores Hus ved Kinotorvet, når dette er klart til indflytning. 

Opdatering 2.6.22: Projektet har været i udbud, men licitationen blev i april 2022 annulleret. Kolding Kommune er nu klar til at udbyde projektet på ny, og det bliver i hovedentreprise i omvendt licitation. 
Bent O. Jørgensens fond, har givet tilsagn om en ekstra bevilling til Vamdrup Kino på 2.5 mio. kr., mens Jens Holms Biblioteksfond har givet tilsagn om en ekstra bevilling på netto 3 mio. kr.

Opdatering 13/1-23: Førte spadestik til det nye kulturhus blev taget d. 11/1-23 efter flere års venten. Oprindelig skulle projektet have været startet i Q4 2021, men er blevet udskudt pga. corona.

Råhuset skal bygges af beton på bagvæg og træ på forvæg. Gulvet bliver en blanding af linoleum og træ gulv rundt om i bygningen. Ventilationen bliver central ventialtion. Facaden bliver en blanding alu/glas og træ og på taget lægges tagpap. 

Hovedentreprenøren har endnu ikke skrevet kontrakt på følgende: gulv, maler, tag, tømrer, ståltrapper. 

Opdatering den 02-11-2023: Projektet forventes afsluttet om 3 uger. 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.409