23948sdkhjf

Plejecenter Dagmargården - udvidelse

Skanderborg, Skanderborg Kommune

Fase
Udførelse
Budget
76.000.000 kr.
Størrelse
7027 kvm
Start
Q2 2022
Slut
Q4 2023
Adresse
Sygehusvej 1
8660 Skanderborg

Bygherren Skanderborg Andelsboligforening - afd. 44 II Dagmargården ønsker at udvide det nuværende Plejecenter Dagmargården i Skanderborg med en Etape II bestående af 62 plejeboliger med tilhørende servicearealer og parkering i p-kælder. Der skal bygges i alt ca. 4.807 m2 BBR arealer. Udvidelsen opføres i 3 etager + kælder med teglfacader. Totalentreprenøren skal have tilknyttet tekniske rådgivere indenfor disciplinerne ingeniør, arkitekt og landskabsarkitekt.
Boligerne er alle på 38 m² med ét værelse, opholdsstue med tekøkken og eget toilet/bad. De fælles arealer omfatter bl.a. spisestuer, køkken, opholds-, aktivitets- og grupperum. Kælderen indeholder, udover p-kælder med sammenlægningstilkørsel til eksisterende, også et depot, vaskeri m.m. Der skal også etableres omklædningsrum flere steder, til når kommnen indfører arbejdsdragten i plejen. 

Udvidelsen udføres i samme arkitektoniske stil som for eksisterende, etape 1, med samme type overflader, materialer og konstruktioner. Heraf også med hensyntagen til muligheden for vedligeholdelsen af en høj rengøringsmæssig standard med overflader der er rengøringsvenlige. 

Centrale aktører
  • Tri-Consult A/S. Rådgivende Ingeniører F.R.I.
    Underrådgiver/ingeniør
  • ARKITEKTFIRMAET FROST LARSEN A/S
  • Sweco Danmark A/S
  • Gpp Arkitekter A/S
  • Skanderborg Andelsboligforening
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.281