23948sdkhjf

Det Nye Rigshospital - Nordfløjen fase 2

København Ø, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
130 mio. kr.
Størrelse
8.168 kvm.
Slut
Primo 2020
Adresse
Frederik V’s Vej
2100 København Ø
Kategorier

Den nye Nordfløj på Rigshospitalet i København kommer til at rumme sengeafsnit, operationsstuer, støttefunktioner og administration. Desuden bliver der etableret en tunnelforbindelse og en gangbro til det nuværende hospital. 

Byggeriet opføres i otte etager mod vest nedtrappende til tre etager mod øst ved Blegdamsvej. Det inddeles i syv afsnit, som bliver vinklet mod hinanden i en zig-zag-struktur for at skabe kortere afstande mellem de respektive funktioner.

Byggeriet er opdelt i to faser, hvoraf fase 1 omfatter 54.700 kvadratmeter, mens fase 2 omfatter 8.100 kvadratmeter. Fase 1 er netop under opførelse, mens fase 1 udbydes i totalentreprise og forventes igangsat i november 2017.

Fase 2 indgår som den ottende længe i Nordfløjens 'zig-zag'-struktur, og opføres i 7 etager inklusiv kælder. Byggeriet skal hovedsageligt indeholde kontorfaciliteter til klinikker og forskning, Neurocenterets ambulatoriefunktioner, clinical trial units samt enkelte laboratorier.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172