23948sdkhjf

Kvægtorvsvej, Slagelse - seniorboliger og friplejehjem

Slagelse, Slagelse Kommune

Fase
Udførelse
Budget
164.000.000 kr.
Størrelse
10720 kvm
Start
Q3 2022
Slut
Q2 2024
Adresse
Kvægtorvsvej
4200 Slagelse

Slagelse Byråd har besluttet at sende forslag til Lokalplan 1247, Etageboliger og friplejehjem ved Kvægtorvsvej, Slagelse med tilhørende kommuneplantillæg i offentlig høring i otte uger.
Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med helhedsplanen for Kvægtorvskvarteret i Slagelse, som blev vedtaget tidligere på året, og som har til formål at skabe overblik over den igangværende udvikling og samtidig formulere relevante rammer for fremtidige indsatser i området. 
Lokalplan 1247 vil, når den er vedtaget, give mulighed for at opføre 16.000 kvm bebyggelse svarende til 129 etageboliger og 60 friplejeboliger. 

Opdatering Juli 2022: 
Projektet omfatter opførelsen af et nyt friplejehjem med 63 boliger og 134 seniorboliger.  

Opførelse af 134 etageboliger fordeles over syv bygningsenheder med mellem 3 til 6 etager. Boligerne består af 75 stk. toværelses, 52 stk. treværelses og 7 stk. fireværelses, hvoraf toværelses og treværelses udføres i flere boligtyper. 
Boligerne forestilles beboet af en blanding af både børnefamilier og seniorer. Udførelsen foregår over to etaper, og er en del af i alt tre etaper for området, hvor etablering af Slagelse Friplejehjem udgør etape ét.

Det nye friplejehjem og seniorboligerne opføres centralt i Slagelse på Kvægtorvsvej, der indgår som del af byudviklingen af det tidligere industrikvarter i Slagelse, hvorpå der etableres et nyt og moderne boligområde.

Friplejehjemmet og seniorboligerne forventes som minimum at opnå guld i bæredygtighedscertificeringen DGNB.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.265