23948sdkhjf

Vejle Padelcenter

Vejle, Vejle Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
6000 kvm
Start
Q2 2021
Slut
Q4 2023
Projekttyper
Idrætscenter og -hal

”Vejle Padelcenter”, der skal anvendes til sportsgrenen padel tennis, opføres ved Veje Boldklubs træningsbaner i Vejle NØ. 

Den nye padelhal er på cirka 5.500 kvm, mens faciliteter til shop, kontor, møderum, omklædning mm. udgør andre 500 etagemeter. Hallen bliver ca. 100 meter lang og ca. 55 meter bred. Højden bliver ca. 15 meter. I hallen bliver der 13 padelbaner, hvoraf den ene udføres som en nedsænket center court (opvisningsbane) med ca. 250 tilskuerpladser. I forbindelse med padelhallen opføres en tre etagers bygning i betonelementer med forskellige faciliteter, som shop, kontor, møderum, omklædning mm.

Opdatering 22/9-22: I uge 38 er projektet gået ind i ny fase, når en 72 ton kran lægger trapezplader på taget. Bygningen bliver 16 meter høj - og takket være de store stål gitterspær på 300 tons, undgår man forstyrrende søjler i rummet. Der er tale om tre meter høje gitterspær, og spærene har en samlet spændvidde på 54 meter.

Opdatering 19/9-23: Det nye padelcenter er endnu ikke åbnet, da der er uoverensstemmelser mellem hovedentreprenøren og bygherren. Håndværkerne har forladt projektet og hallen kan ikke åbne før parterne kommer til enighed.  

Opdatering 07/12-23: Parterne nåede til enighed og padelcenteret er åbnet.

Centrale aktører
  • KETG 2021 I/S
  • CONVIA ApS
    Underrådgiver
  • Tri-Consult A/S. Rådgivende Ingeniører F.R.I.
    Underrådgiver
  • SPANGENBERG & MADSEN. RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S
    Underrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25