23948sdkhjf

Seniorbofællesskabet Jernalderen

Holbæk, Holbæk Kommune

Fase
Udførelse
Størrelse
6655 kvm
Start
Q2 2021
Slut
Q3 2022
Adresse
Lundemarksvej 22
4300 Holbæk

Seniorbofællesskabet Jernalderen, som etableres på del af den gamle 29.000 kvm jernstøberigrund i Holbæk, består af 71 lejligheder. Alle boliger får altan eller en terrasse, der vender bort fra de centrerede fællesarealer.

Jernalderen er fordelt på fire plan, hvor du i stueplan finder hovedindgangen med et stort fællesområde i form af en grøn oase, åben i 3. sals højde samt et caféområde. På 1. sal findes fitnessrum samt sauna med tilhørende brusefaciliteter. På 2. sal indrettes fire gæsteværelser, heraf to dobbeltværelser og to familie værelser, med eget bad og toilet samt mindre fælleslokale. På 3. sal etableres et stort fælleslokale med tilhørende køkken og toiletter, hvor beboerne kan mødes til alt fra madklubber til generalforsamlinger og private fester. Fra fælleslokalet er der udgang til en vestvendt tagterrasse, hvor der er mulighed for at nyde solen og grille. Over dele af den sydlige fløj etableres ligeledes tagterrasse.

I kælderen anlægges 58 parkeringspladser og et kælderrum til hver lejlighed. I kælderen findes også cykelparkering samt et stort værkstedslokale. Øvrige parkeringspladser etableres ud mod Lundemarksvej.

Byggeriet får et samlet boligetageareal på 6.655 kvm, de indvendige fællesarealer bliver på 886 kvm, ligesom der indrettes 500 kvm kælder og 2.200 kvm åben p-kælder.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
  • Seniorbofællesskabet Jernalderen
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.282