23948sdkhjf

La Tour Tower - 652 mikroboliger

Aarhus N, Aarhus Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
23000 kvm
Start
Q2 2020
Slut
Q3 2023
Adresse
Randersvej 139
8200 Aarhus N
Projekttyper
Højhus, Privat udlejningsbolig

På et af Aarhus' højeste punkter, hjørnet af Hasle Ringvej og Randersvej, opfører kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments det 23.000 kvm stort boligprojekt La Tour Tower. Med sine 28 etager når tårnbyggeriet 94 meter i højden - hele 166 meter over havets overflade.
 
Projektet tager navn efter det gamle La Tour Hotel, som i mange år lå på grunden. La Tour-højhuset bliver indrettet efter et nyt koncept, som indebærer 652 meget små og kompakte lejligheder ned til 20 kvadratmeter kombineret med et væld af fællesfaciliteter. Byggeriet står færdigt efter sommerferien næste år.
 
Aberdeen fonden Aerof står bag projektet, og det er det største, som fonden har investeret i herhjemme. Aerof arbejder med boligudviklingsprojekter i Norden, Tyskland og England.

Opdatering 1/7-22: Torsdag 30. juni var der rejsegilde på det tårnhøje projekt, som ventes klar til indflytning næste sommer. 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.283