23948sdkhjf

Søbakkehusene - boliger

Hedehusene, Roskilde Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
16500 kvm
Start
Q3 2020
Slut
Q3 2022
Kategorier

Projektet Søbakkehusene i Nærheden i Hedehusene omfatter 173 boliger fordelt på 29 rækkehuse, seks kædehuse, to længehuse og fem punkthuse. Dertil kommer et fælles parkeringshus.

Søbakkehusene er beliggende ved Salamandersø og Nærhedens byhave. Områdets udearealer indbyder til ophold, leg og fællesskab. Med en placering i hjertet af bydelen er der desuden kun få hundrede meter til dagligdagsfaciliteter og fritidsaktiviteter. Områdets kommende beboere kan således se frem til en nem hverdag tæt på naturen.

Facaderne på de nye boliger udføres i robuste materialer som tegl, træ, skifer og metal. Områdets række- og kædehuse består af stue og 1. sal, og har en størrelse på henholdsvis 106 og 128 kvm, alt imens længe- og punkthusene indeholder lejligheder, der varierer fra 55-127 kvm.

Projektet er inddelt i tre etaper. Første etape står klar medio december 2020. Anden etape står klar ultimo 1. kvartal 2022. Tredje etape står klar medio 2022. Hele projektet er endelig afleveret medio juli 2022.

Centrale aktører
  • ARKITEMA K/S
    Arkitekt
  • Cowi A/S
    Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • AKF HOLDING A/S
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25