23948sdkhjf

Henriksgården (afd. 1801) - renovering

Valby, Hovedstaden, Hovedstaden

Fase
Udførelse
Adresse
Vigerslev Vænge 2-66
2500 Valby

Ny ydermur med yderligere isolering på alle facader, udskiftning af vinduer i samtlige lejligheder, nye døre til opgangene udskiftes, indgangsfacaden renoveres med nye overdækkede indgangspartier, nye store vinduer i opgange, nye karnapper med ventilationsføring, renovering af altaner på havesiden, nye altaner til de boliger der ikke har altan i dag, udskiftning af altandøre til lavenergi, ny tagopbygning, nye tagrender, nye nedløb, solceller på taget, nye nedgravede affaldsstationer.
Renovering af de grønne udearealer mellem blokkene, nyt stisystem, yderligere beplantning, nye individuelle haver til stueboligerne.
Der miljøsaneres, alle badeværelser renoveres med nye fliser på gulv og vægge, ny sanitet WC og vask, nye blandingsbatterier, nyt gulvafløb, nye dybe vindueskarme, nyt ventilationsanlæg, nedsænket loft i entré for ventilationsrør, nye ventilationsskakte placeres i facaden og i eksisterende skabe, der etableres tilgængelighedsboliger i stueetager, istandsættelse af kælder.

Centrale aktører
  • AI A/S
    Totalrådgiver
  • Hovedstadens Almennyttige Boligselskab II
    Bygherre
  • Hovedentreprenør
  • First Mover Group Denmark ApS
    Flytteydelser
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

2.047