23948sdkhjf

Seniorboligfællesskab i Trekroner

Roskilde, Roskilde Kommune

Fase
Afsluttet
Slut
Q4 2021

Bota Invest står bag et seniorbofællesskab med 42 nye boliger i Trekroner i Roskilde. Boligerne består af tæt, lavt byggeri med fire længehuse med lejligheder på tre etager. Dertil kommer et fælleshus på 300 kvm, der skal danne rammen om de fælles aktiviteter i seniorbofællesskabet. 

Bebyggelsens seniorboliger bygges i forskellige typer og størrelser med enkelte handicapvenlige boliger til eksempelvis kørestolsbrugere. 

Boligerne bliver et DGNB-guld certificeret byggekoncept, hvor der anvendes bæredygtige materialer og processer, og de udbydes som andelsboliger til 55+ seniorer. 

Boligerne indrettes med niveaufri adgang til alle rum på de tre etager (dvs. elevator), brede døre og uden dørtrin. De bliver gennemlyste og veldisponerede med åbne planløsninger. Uderummet bliver med en rummelig terrasse/altan til alle boliger og ikke mindst et stort grønt fællesareal, der giver mulighed for at mødes i det fri og understøtte beboernes sociale samvær.

Centrale aktører
  • Tnt Arkitekter A/S
    Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Bota Invest ApS
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.282