23948sdkhjf

Jetsmark Idrætscenter - udbygning og modernisering

Pandrup, Jammerbugt Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
54.000.000 kr.
Størrelse
4700 kvm
Start
Q4 2020
Slut
Q4 2023
Adresse
Bredgade
9490 Pandrup
Projekttyper
Idrætscenter og -hal

Opdatering 24-04-2023: Nu kan renoveringen af Jetsmark Idrætscenter gøres færdig. Med beslutningen om en kommunal håndsrækning til det kriseramte center på kommunalbestyrelsesmødet 23. marts, bliver det nu muligt at fortsætte det arbejde, som blev sat brat i stå, da totalentreprenør på projektet, Q-Construction A/S, blev erklæret konkurs 5. maj sidste år. Den sidste etape har været udbudt i licitation, og vinderen af totalentreprisen er Kjærsgaard og Simonsen Aps, som også vandt den igangværende etape. Den 1. september 2023 forventes det, at samtlige nye faciliteter kan tages i brug.

Opdatering maj 2022: Totalentreprenøren Q Construction A/S er gået konkurs og der leder pt. efter en ny totalentreprenør, til at varetage entreprisen. Totalentreprisen er fortsat sat i bero på ubestemt tid, men Jetsmark Idrætscenter bestræber sig på at genopstarte byggeriet snarest muligt.

+++

Jetsmark Idrætscenter udbygges og moderniseres til et moderne og attraktivt Idrætscenter. 

Den nye tilbygning på ca. 3.000 kvm rummer et nyt spring- og motorikcenter, ny klinik for fysioterapi og omklædningsrum til svømmehallen samt produktionskøkken og et nyt foyer- og cafeområde. Projektet omfatter desuden ca. 1.700 kvm ombygning af eksisterende bygningsmasse indeholdende bl.a. omklædningsrum, fitness og mødefaciliteter.

Første spadestik bliver taget til jul 2020, hvor totalentreprenøren i første etape nedbryder nuværende omklædningsrum til svømmehallen og bygger en ny omklædningsfløj ud mod stadion. Herefter byder etape to på modernisering og energioptimering med bl.a. nyt tag til hal A, svømmehal og mellembygning, mens den nye tilbygning bliver bygget i tredje etape.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

1.525