23948sdkhjf

Lejerbos afdeling 056-0 Tjørneparken - boliger

Rødovre, Rødovre Kommune

Fase
Udførelse
Budget
290.000.000 kr.
Størrelse
19500 kvm
Start
Q1 2020
Slut
Q1 2023
Adresse
Hvidsværmervej og Rådmand Billes Vej
2610 Rødovre
Kategorier

Dette udbud vedrører boligselskabet Lejerbos afdeling 056-0 Tjørneparken, beliggende Hvidsværmervej og Rådmand Billes Vej, 2610 Rødovre.
Bebyggelsen Tjørneparken er opført i 1957-59 som rækkehusbebyggelse med i alt 198 boliger, fordelt på 3 og 4 rum.
Der er generelt tale om boliger med mange små rum, og der er problemer med indeklima og skimmelsvamp. Helhedsplanen omfatter en renovering samt om- og tilbygning, så de boligmæssige kvaliteter øges med flere og bedre boligkvadratmeter, og så boligerne fremstår som moderne familieboliger.
Den udbudte opgave omfatter udskiftning af terrændæk, nye gulve med gulvvarme på alle etager med undtagelser af 3 værelser i bolig type 1A, efterisolering af gavle, udskiftning af visse vinduer og døre samt etablering af omfangsdræn.
Havestuer skal tilbygges i de røde rækkehuse, og alle baderum skal totalrenoveres. 23 gavlboliger skal ombygges til etageboliger. Der skal desuden ske totalrenovering af af-løbs- og brugsvandsanlæg samt etablering af mekanisk balanceret ventilation i samtlige boliger. Derudover udskiftes køkkener i samtlige boliger.
I forbindelse med udførelse af arbejderne skal der udføres sanering for miljøfarlige stoffer som bly, asbest samt skimmelsvamp.
Beboerne vil være genhuset, og boligerne vil stå tomme etapevis under renoveringen. Levering, opstilling og drift af genhusningspavilloner i bebyggelsen under udførelsen og efterfølgende reetablering er en del af entreprisen.
Arbejdet er opdelt i 8 etaper.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.298