23948sdkhjf

PFA seniorboligfællesskab Odense

Odense V, Odense Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
150.000.000 kr.
Størrelse
7260 kvm
Start
Q3 2019
Slut
Q4 2020

I Odenses nye grønne bydel Gartnerbyen, der forbinder Vesterbro og Bolbro i den fynske hovedstad, bygger PFA nu sit første seniorboligfællesskab bestående af 86 seniorvenlige lejligheder, et 380 kvm stort fælleshus og et fælles grønt gårdrum.

De 86 boliger bliver fordelt med  54 stk. toværelses på 65-75 kvm og 32 stk. treværelses på 75-95 kvm. Alle boliger opføres med altan og hårde hvidevarer. Der tilknyttes en ’social vicevært’ til seniorboligfællesskabet.

Den grønne gård kommer bl.a. til at indeholde petanque og nyttehaver, ligesom der vil blive bygget et cykelskur/værksted. Fælleshuset kommer til at indeholde muligheder for aktiviteter som yoga, vinsmagning, foredrag, systue mm., ligesom det kan bruges til overnattende gæster og fester/særlige lejligheder.  

Det kommende seniorboligfællesskab i Odense er målrettet modne og seniorer fra 55 år og opefter.

 Odense Boligselskab varetager leje og drift af fælleshuset samt den grønne gård og gårdmiljøet. Odense Boligselskab opfører også et alment bofællesskab på 40 lejligheder i sammenhæng med PFA’s seniorboligfælleskab. 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.218