23948sdkhjf

Nordborg Resort, Sønderborg - feriecenter

Nordborg, Sønderborg Kommune

Fase
Udførelse
Budget
1.500.000.000 kr.
Størrelse
50000 kvm
Slut
Q4 2024

Nordals får et nyt, bæredygtigt og topmoderne ferieresort, Nordals Resort. Det nye resort kommer til at rumme 440 feriehuse med udsigt og adgang til skov og strand, et tropisk vandland, aktiviteter og naturoplevelser. Dertil kommer bycenter, water park med mere. Samlet bliver der tale om cirka 50.000 kvm bunder tag i etape et. Resortet opvarmes med Co2-neutral fjernvarme og bygges efter den nye DGNB-norm, som er baseret på FN’s 17 verdensmål.

Linak Holding og Bitten & Mads Clausens Fond har etableret et fælles selskab, Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort P/S, som bliver ejere af det nye ferieresort.
Anlægsinvesteringen i fase 1 løber op i 1,376 mia. kr. Danhaus A/S lhar vundet evering af 440 feriehuse, til det kommende Nordborg Resort. Første fase har et anlægsbudget på 1.376 mio. kroner og omfatter blandt andet følgende:

 Byggemodning, samt vand- og spildevandsforsyning.

 440 feriehuse på ca. 34.000 m2 i alt, fordelt på 90 individuelle huse med havudsigt og 350 klyngehuse med 4-6 huse i hver klynge. Feriehusene får plads til 2-8 personer og opføres i en kvalitet svarende til Center Parcs kategorier Comfort, Premium og Exclusive.

 Det er SLA, der har udviklet masterplanen landskabsprojektet for resortet, og alle feriehuse får en god udsigt til skov, sø, eng eller hav.

 7.500 m2 overdækket bycenter er designet af Zeni Arkitekter, og kommer til at indeholde aktiviteter, restauranter, caféer, bager, købmand og shop.

 1.300 m2 øvrige bygninger, som blandt andet rummer aktivitetscenter, strandcafé, cykeludlejning, besøgsgård og velkomstbygning. 27.000 m2 parkeringsarealer placeres decentralt rundt omkring i resortet, for at undgå trafik inde i resortets område. Samtidig kan feriegæster parkere tæt ved deres feriehus.11.000 meter veje og stier udføres så bæredygtigt, som muligt. Enkelte veje vil naturligvis være asfalterede, men der anvendes i så høj udstrækning som muligt natur- og genbrugsmaterialer ved fundering samt overflade.

 1.000 meter strandpromenade anlægges langs Lillebælt, og Strandcaféen placeres med adgang til en oplevelesespier, designet af Zeni Arkitekter. Pieren kommer til at strække sig ca. 140 meter ud i Lillebælt.

Hovedprojekt
  • Nordborg Resort, Sønderborg - feriecenter
Underprojekt(er)
Centrale aktører
  • Hoffmann A/S
  • Sla A/S
  • Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort Komplementar ApS
  • Danhaus Production A/S
  • BITTEN OG MADS CLAUSENS FOND
  • Zeni Arkitekter A/S
  • Linak A/S
  • Danfoss A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.331